om Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Σκεφτομαι να αλλάξω σε πετάλια. Μπορώ να έχω λιγη βοήθεια σχετικά με τη σειρά που πρέπει να τα βάλω στο pedalboard? Είναι τα εξής Sansamp Bass Driver DI Ehx Memory Man Delay Boss Bass Chorus Boss Bass Synth Boss Loop Station EBS MultiComp EBS Tremolo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 EBS MultiComp Sansamp Bass Driver DI Boss Bass Chorus Boss Bass Synth EBS Tremolo Ehx Memory Man Delay Boss Loop Station www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Ηλια εγω θα εβαζα το chorus πριν το memory man. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Κι εγώ πριν το έβαλα ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Κι εγώ πριν το έβαλα ;) χαχα σορυ εννοω ακριβως πριν απο το memory man, :D EBS MultiComp Sansamp Bass Driver DI Boss Bass Synth EBS Tremolo Boss Bass Chorus Ehx Memory Man Delay Boss Loop Station www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
om Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Απο ότι παρατηρώ τα πιο βρώμικα πετάλια πάνε στην αρχή; το θέμα είναι πως θέλω αυτά που πατάω πιο συχνά να είναι στην κάτω σειρά για εύκολη πρόσβαση (το drive ας πούμε) ενω πχ ο κομπρέσσορας είναι μόνιμα ανοικτός γιαυτό θα τον έχω στην πάνω αριστερά γωνία... Απο πλευράς χρήσης θα τα ήθελα κάπως έτσι Είναι εντελώς λάθος, θα χαλάει το σήμα? Το Loop station πρέπει να πάει τελευταίο ώστε να περνάει το κάθε εφφε πρίν απο αυτό? Συγνώμη για την ασχετοσύνη αλλά με την πεταλιέρα δεν είχα τέτοια θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 κι εγω καπως σαν τον elavd θα τα εβαζα, αλλα ειναι και θεμα γουστου, τι ηχο θελεις να βγαλεις. οσον αφορα την τοποθετηση στο χωρο, χρησιμοποιησε λιγο μεγαλυτερα καλωδια και βαλε τα πεταλια οπως σε βολευουν. κανε κανα πειραμα ομως με τη σειρα πριν αποφασισεις αν προκειται να κοψεις τιποτα george l YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 EBS MultiComp Sansamp Bass Driver DI Boss Bass Chorus Boss Bass Synth EBS Tremolo Ehx Memory Man Delay Boss Loop Station H δικιά μου πρόταση (προσοχή, μιλάω εκ πείρας - είμαι βέβαιος ότι το καλύτερο αποτέλεσμα είναι έτσι): EBS MultiComp (ή και μετά το Βass Synth μιας και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να ανιχνεύει δυναμικές του παιξίματος που το Comp τις "πνίγει") Boss Bass Synth Sansamp Bass Driver DI Boss Bass Chorus Ehx Memory Man Delay EBS Tremolo Boss Loop Station Bέβαια: (α) Τι κάνει ένας μπασίστας με τόσα πετάλια, δεν το γνωρίζω... αν τα επιθυμείς πράγματι όμως, είμαι ο τελευταίος που θα σε εμποδίσει. (β) Το Memory Man έχει ήδη chorus... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
om Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Bέβαια: (α) Τι κάνει ένας μπασίστας με τόσα πετάλια, δεν το γνωρίζω... αν τα επιθυμείς πράγματι όμως, είμαι ο τελευταίος που θα σε εμποδίσει. (β) Το Memory Man έχει ήδη chorus... Δουλεύει τον κόσμο :) Το μόνο πετάλι που είναι καινούργια προσθήκη είναι το τρέμολο κ το loop station που προορίζεται για self jamming... Τα υπόλοιπα όσο περίεργο κ να ακούγεται χρησιμοποιούνται κανονικά σε κομμάτια. Το ξέρω τπ ΜΜ έχει ένα chorus/tremolo απλά με το σκέτο chorus βολεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Bέβαια: (α) Τι κάνει ένας μπασίστας με τόσα πετάλια, δεν το γνωρίζω... Σιγά τα πολλά πετάλια! ;D Έχει ακόμη δρόμο μπροστά του ;) Πάντως εγώ θα πρότεινα να κάνεις το εξής. Θα πάρεις ένα true bypass box (κάτι σαν αυτό http://www.jampedals.com/truebypass.htm) και θα βάλεις τα πετάλια με αυτή τη σειρά: EBS Multicomp - Bass Driver - TBB - Boss Loop Station και στην λούπα του box θα βάλεις τα υπόλοιπα Βass Chorus - Bass Synth - Tremolo - Memory Man Γιατί αποδεδειγμένα το Memory Man αλλά και το Bass Synth που έχουν πέσει στα χέρια μου κόβουν low end ακόμη και κλειστά ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση