ikon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Έχω πάθει πλάκα με τον ήχο των paradise lost στα τελευταία δύο albums τους...Η παραμόρφωση που έχουν είναι το κάτι άλλο και η παραγωγή είναι απίστευτη (ειδικά στο symbol of life) Απ'οτι ξέρω χρησημοποιούνε line 6 ενισχυτές και gibson κιθάρες... Είχα μεγάλες αμφιβολίες για τους line6 και οτιδήποτε έχει να κάνει με modeling και όλα αυτά τα προϊόντα χαμαιλέoν...αλλά σε αυτές τις δουλειές που σας είπα οι παραμορφώσεις ακούγονται τόσο "γεμάτες" και δεμένες που έχω πάθει πλάκα... Ποιά είναι η γνώμη σας γενικότερα για τους Line6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Δυστυχώς δεν ακους μονο Line 6 αλλα & amp farm & guitar rig & καμμια δεκαριά λαμπάτους κομπρέσσορες & 2000 ωρες στούντιο & το καλύτερο μαστερινγκ του κόσμου & τρομερο mix και,και,και..... :wink: Το modeling των ενισχυτών εχει προχωρήσει ΠΟΛΥ,ειδικα στις ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ειναι πλεον ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξεχωρισεις τους πραγματικούς απο τους modeled. (επαιξα πρόσφατα σε δυο δίσκους μονο με το Tonelab Se κατευθείαν στην κονσολα & με λιγη βοήθεια απο το amplitube δεν πίστευα στα αυτιά μου,ηθελα να πουλήσω και το RIVERA & τον BOOGIE για να τους εκδικηθω για το κακο που εχουν κανει στη μεση μου ολα αυτα τα χρόνια :lol: ακομα & χαρντκοράδες φίλοι μου με τονους λαμπατων ενισχυτών πάθανε πλάκα,ΙΔΙΟΣ ηχος ρε παιδι μου,ΙΔΙΟΣ ΗΧΟΣ....) Live τωρα αλλάζει το πράγμα ακόμα κατα την ταπεινή μου γνώμη το modeling δεν εχει φτασει στο σημείο να σου δίνει την απόλυτη αίσθηση του λαμπάτου ενισχυτή,κατι λείπει αν εχεις συνηθήσει τους λαμπάτους (αν ΔΕΝ εχεις συνηθήσει ομως δεν θα εχεις πρόβλημα..) που θα παει θα το λύσουν και αυτο το πρόβλημα κάποτε.. Αν και προσωπικά προτιμώ το μοντελινγκ της VOX & οι Line 6 (ιδιως ο VETTA) είναι εντυπωσιακοί.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Πολύ καλός ήχος από την παραγωγή με αποτέλεσμα οι κάποτε "μακρύμάλιδες" Paradise Lost να ακούγονται πλέον από ένα ευρύ κοινό. Πολλές φορές ακούω μια "χαρακτηριστική" κάπως "υποχθόνια" παραμόρφωση στις κιθάρες αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς την φτιάχνουν. :? Νομίζω χρησιμοποιούν distortion με ψηφιακό delay να κάνει ταυτοφωνία στον ήχο αλλά τέσπα... Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2005 Δυστυχώς δεν ακους μονο Line 6 αλλα & amp farm & guitar rig & καμμια δεκαριά λαμπάτους κομπρέσσορες & 2000 ωρες στούντιο & το καλύτερο μαστερινγκ του κόσμου & τρομερο mix και' date='και,και..... :wink: Το modeling των ενισχυτών εχει προχωρήσει ΠΟΛΥ,ειδικα στις ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ειναι πλεον ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξεχωρισεις τους πραγματικούς απο τους modeled. (επαιξα πρόσφατα σε δυο δίσκους μονο με το Tonelab Se κατευθείαν στην κονσολα & με λιγη βοήθεια απο το amplitube δεν πίστευα στα αυτιά μου,ηθελα να πουλήσω και το RIVERA & τον BOOGIE για να τους εκδικηθω για το κακο που εχουν κανει στη μεση μου ολα αυτα τα χρόνια :lol: ακομα & χαρντκοράδες φίλοι μου με τονους λαμπατων ενισχυτών πάθανε πλάκα,ΙΔΙΟΣ ηχος ρε παιδι μου,ΙΔΙΟΣ ΗΧΟΣ....) Live τωρα αλλάζει το πράγμα ακόμα κατα την ταπεινή μου γνώμη το modeling δεν εχει φτασει στο σημείο να σου δίνει την απόλυτη αίσθηση του λαμπάτου ενισχυτή,κατι λείπει αν εχεις συνηθήσει τους λαμπάτους (αν ΔΕΝ εχεις συνηθήσει ομως δεν θα εχεις πρόβλημα..) που θα παει θα το λύσουν και αυτο το πρόβλημα κάποτε.. Αν και προσωπικά προτιμώ το μοντελινγκ της VOX & οι Line 6 (ιδιως ο VETTA) είναι εντυπωσιακοί....[/quote'] παιδια μη γελιομαστε.οσο καλο και να ειναι ενα modeling ποτε μα ποτε δεν θα φτασει την αυθεντικοτητα της λυχνιας.για μενα ειναι κατι διαφορετικο.ειναι περισοτερο οτι σου ταιριαζει σε εσενα και στο παιξιμο σου. προσωπικα δεν μπορω να παιξω σε modeling ενισχυτες,οσο καλος κ να ειναι αυτος. ειναι διαφορετικα πραγματα.πχ αν ακουσεις τον τελευταιο δισκο των porcupine tree καταλαβαινεις οτι μιλαμε για modeling.παρ'ολα αυτα ειναι ενας αξιολογος ηχος(οχι ςσε ολο τον δισκο αλλα σε πολλα μερη του) *και εγω με rivera παιζω και δεν θα τον πουλουσα παρα το πιασιμο της μεσης μου καθε φορα που τον κουβαλαω......ισως μονο για να αγορασω ενα νΗ4 της diezel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2005 και εγω με rivera παιζω και δεν θα τον πουλουσα παρα το πιασιμο της μεσης μου καθε φορα που τον κουβαλαω......ισως μονο για να αγορασω ενα νΗ4 της diezel αχχχχ!!DIEΖEΕΕΕΕL ....Κ@#@ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..το απιστευτο gain...ο απιστευτος ενισχυτης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2005 Μπήκε και η fender στο παιχνίδι του modulation: http://www.fender.com/products/search.php?partno=2350000000 Έχει κανείς άποψη; one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Μπήκε και η fender στο παιχνίδι του modulation:http://www.fender.com/products/search.php?partno=2350000000 Έχει κανείς άποψη; οχι modulation αλλα modeling :wink: η Fender εχει μπει 3-4 χρονια στο παιχνίδι αυτό αλλα με οχι & πολυ σπουδαία αποτελέσματα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2005 Μπήκε και η fender στο παιχνίδι του modulation:http://www.fender.com/products/search.php?partno=2350000000 Έχει κανείς άποψη; οχι modulation αλλα modeling :wink: Modulation=κανονισμός,ρύθμιση.πώς μου ' ρθε και το γραψα,ένας θεός ξέρει... ή η προχωρημένη ώρα... Να μπει αμέσως στις κορυφαίες ατάκες,παρακαλώ! :oops: :oops: :oops: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimmuBorgirSilenoz Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 σορρυ ρε παιδες ειμαι καινουριος στον χωρο...πως ξεχωριζει καποιος τους λαμπατους απο τους modelling??? ακουσα προσφατα εναν line6 spider 3 75 watt και μου αρεσε πολυ ο ηχος του...αυτος ειναι λαμπατος??? ;D adrian smith.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Οι λαμπατοι ενισχυτες εχουν λαμπες (οσο και να σου φαινεται περιεργο) και συνηθως φαινονται η απο μπροστα η απο πισω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση