takis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Μη κοροϊδευεις ασεβη νεε!! Τι νομίζεις οτι εισαι εξυπνος επειδη με τα λεφτα που θα εδινες για αυτην την κιθαρα μπορείς να αγοράσεις 10 rockinger ' date='8 WARMOTH,9 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ FENDER ,2 PRS η 2 LES PAUL STD? Aφου ρε άσχετε αυτη εχει ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ξύλα!άσχετε ε άσχετε!! :lol: Και αν δε με πιστεύεις εγω έχω πάει στο εργαστηριο του και τον εχω συλλάβει επ αυτοφορω με το κουρδιστήρι στο χερι :lol: :lol: Μεχρι και την μηχανη του χρονου που εχει για να γυρναει στην εποχη των δεινοσαυρων για να μαζεψει κοκαλάκια για τα νατ του εχω δεί!! ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ!! :lol:[/quote'] εισαι μια...λερα εσυ superfunk :lol: :lol: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2005 Μη κοροϊδευεις ασεβη νεε!! Τι νομίζεις οτι εισαι εξυπνος επειδη με τα λεφτα που θα εδινες για αυτην την κιθαρα μπορείς να αγοράσεις 10 rockinger ' date='8 WARMOTH,9 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ FENDER ,2 PRS η 2 LES PAUL STD? Aφου ρε άσχετε αυτη εχει ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ξύλα!άσχετε ε άσχετε!! :lol: Και αν δε με πιστεύεις εγω έχω πάει στο εργαστηριο του και τον εχω συλλάβει επ αυτοφορω με το κουρδιστήρι στο χερι :lol: :lol: Μεχρι και την μηχανη του χρονου που εχει για να γυρναει στην εποχη των δεινοσαυρων για να μαζεψει κοκαλάκια για τα νατ του εχω δεί!! ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ!! :lol:[/quote'] ηθελα να ρωτησω τον superfunk , οταν μιλαμε για κουρδισμα ξυλων ξερεις τι ενοουμε? :?: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2005 ναι ρε γιατρέ μου απέξω τα εχω μαθει τα site του Suhr & De Temple :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση