το ειρωνίκο είναι ότι με το που είδα το ποστ σου νόμιζα οτι μιλούσες για πραγματικούς trackers που ήταν το πρώτο ευρέως διαδομένο freeware DAW απο την εποχή της AMIGA. Και υπάρχουν και σήμερα!koxcygr είπε:υπαρχουν πολοι trackers με σπασμενα προγραματα μουσικης. Ποια ειναι η γνωμη σας; Δεν ζηταω links καθως ειμαι εναντιων....
σου έχω λύση έτοιμη στο πιάτο φίλε μου.johnsmith είπε:Όσον αφορά τα sample libraries, υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα... Όχι ότι με νοιάζει με τα νέο vsl πακέτα που αγόρασα![]()
sorry αλλα ποτέ δεν συμπάθησα το κοντακτ , το interface του μου φαινόταν πάντα ολίγον γελείο.Γενικώς δεν μου έκανε κλικ ως πρόγραμμα. Είχα δοκιμάσει τις πρώτες εκδόσεις του αλλά τοτε δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο , απλώς sampling και κάποιο pitch shifting και time stretching.johnsmith είπε:Kil, yπάρχει δωρεάν έκδοση του kontakt ;
άμα δεν πέσει και κανένα μπινελικάκι δεν έχει πλάκα, ο τσακωμός είναι στο αίμα του έλληνα και σίγουρα καθαρτικός. Την επόμενη μέρα ξεχνά γιατί τσακώθηκε και όλα είναι μέλι γάλα.koxcygr είπε:Δεν νομιζω να εχω εγω λαθος γιατι οι αλλοι δεν μπορουν να σηζητησουν ηρεμα χωρις να τσακονονται!!!!!Να μαθουν να σηζητουν. Τι ποιο απλο. Φαντασου τωρα να αρχισω να διαφωνω μαζι σου και επιδη δεν μου αρεσει η αποψη σου να σου τα χωνω........αντιθετος γουσταρω να βρισκω αντιθετες αποψεις απο τις δικες μου. Απο την αλλη επειδη ειμαι καινουργιος το αφηνω στους ειδικους. 8) Υ.Γ Πολυ καλο site Χρονια το εψαχνα. keep on