liakos Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 boogie studio 22 preamp Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί. Η θα είναι studio preamp ή studio 22 combo. Λοιπόν, τί απο τα δύο ακούμε ? Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Ηλια τα πρωτα που εβαλα ειναι Deluxe & boogie studio 22 preamp Ειναι ετοιμο κομματι για cd. Αυτα που εβαλα στο τελος και ειναι πολυ προχειρο σολο κιθαρα ειναι Deluxe & Koch studiotone Και τελος ενα πολυ προχειρο σολο με τον Bare μαγνητη και σχεδον τερμα τα γκαζια του Koch. Οταν μπορεσω θα βαλω και τον Fender Junior pro tweed usa που θελει ο φιλος μου ο Κωστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Τα γκάζια του Koch μου ακούγονται πολύ καλύτερα από το tubescreamer πάντως :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Ναι .....γιατι επαιζε ο P-90 με το tubescreamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Για να καταλάβω, η Deluxe φορούσε δύο p90 κι' εσύ άλλαξες τον έναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Δεν τον αλλαξα εγω. καποιος αλλος ειναι ο δολοφονος. Μπορω να σου πω οτι παιζει πολυ ποιο καλα απο πριν που ειχε 2 P-90s Αυτη την κιαθαρα την εχω πουλησει 4 φορες και την ξαναπηρα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
-FOIVOS- Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Δεν ξερω αν ειναι ηχητικη αλλα oσον αφορα την αισθητικη και τη συλλεκτικοτητα του υπεροχου αυτου οργανου Δολοφονια ειναι οντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση