ffmakis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Γεια σας, την γνωμη σας για αυτο το κομματι. Δεν χωραει και το μαζεψα λιγο εαν σας αρεσει θα βαλω και το υπολποιπο Gibson deluxe & boogie studio 22 preamp παει σε ενα Marshall SE100 speaker emulator και μετα στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Μακη μια χαρα σε βρισκω και ωραιος ηχος. Ισως καπου τα βαθια να ηταν λιγο υπερβολικα για το ειδος αλλα εμενα δεν με ενοχλησαν. Ωραιος τονος το deluxeακι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Ωραίο! ;) Εγώ θα ήθελα να το ακούσω ολοκληρωμένο πάντως. ;) :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 edit: Ωραίος ο φίλος του ff (και το λεσπόλι). :) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Digitech 2120 artist το τελευταιο σολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω δεν ειναι δικο μου 8) Το εγραψε ενας φιλος μου. H κιθαρα ομως ειναι ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Ευχαριστω δεν ειναι δικο μου 8) Το εγραψε ενας φιλος μου. H κιθαρα ομως ειναι ;D ;D ;D ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!.... :D ... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Mακη ωραια τα κλιπακια, αν και θα προτιμουσα καρφι στο junior με κανενα πεταλι μπροστα να φανει ο χαρακτηρας της κυριας :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 Gibson Deluxe & Koch studiotone & SM57 (Clean) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2008 deluxe Koch clean & tube screamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση