Progduct Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Μπραβο μαστορα,πολυ καλος,μ αρεσε πολυ το στυλακι σου και φυσικα η κιθαρα ειναι μια κουκλα!! Cheers! :) Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anthony Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Thanx για τα καλα σας λογια παιδια,το εκτιμω παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 μπραβο μαν.πολυ καλο fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 ωραιος Anthony.... εγω ειμαι υπερ των "κατα γραμμα" διασκευων... Εκτως οτι ειναι μια προκληση εμπλουτιζεις το "φρασεολογιο" σου και δεν αναλωνεσαι στο να παιζεις τα ιδια και τα ιδια. Ο Satriani αλλωστε ειναι μεγαλος δασκαλος και μπορεις να δεις πολλά νεα πραματα σε καθε του κομματι.... Ολοι δηλαδη εχουν κατι να σου δωσουν και να αντικρισεις κατι καινουργιο οχι μονο οι μεγαλοι... Well done Anthony! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 ... και φυσικα η κιθαρα ειναι μια κουκλα!!.. ε οχι ελεος και κουκλα... παρε μια js ρε μεγαλε αφου το χεις.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anthony Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Μια JS ή μια Jem θα την ηθελα πολυ παντως,ειναι μεσα στους στοχους μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Μια JS ή μια Jem θα την ηθελα πολυ παντως,ειναι μεσα στους στοχους μου.. και εννοειται οτι θα ξαναγραψεις το clip με JS οταν την παρεις που στο ευχομαι!keep up man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Καλη προσπαθεια σε ενα οχι και τοσο ευκολο κοματι. Εγω ξερω οτι αυτα μονο σε καλο βγαινουν ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Εξαιρετικό take. Δεν ενθουσιάζομαι γιατί το θεωρώ από τα πιο εύκολα του Satriani [correct me if I am wrong]. Πολυ καλός ήχος και άψογη εκτελεστική δεινότητα. In a bottom line bravo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση