blue Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 ;D Κι εγω ειμαι γραφικος, αλλα η ερωτηση μου ειναι αν φοραει χορδες ακουστικης οχι αν ειναι τυλιχτή η σολ ;D Τωρα θες να ανοιξω κανα poll για το τι παιζει ρολο στον ηχο της κιθαρας του Παυλιδη? η PRS η τυλιχτή σολ οι στιχοι του ο Γιούρι Γκακάριν https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Και μενα για χορδες ακουστικης μου μοιαζουν.. αλλα με 3 κιθαρες στο λαιβ δεν μπορω να ξεχωρισω ευκολα την δικια του.. (και μιας και δεν μπορω να βοηθησω, ας πω την κατινια μου..) ΤΙ ΑΥΤΑΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ!!?!?! Χριστός και αποστολος γκλετσος! ;D ;D Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ενα απο τα καλυτερα ελληνικα cd που εχω ακουσει μεχρι τωρα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση