Προς το περιεχόμενο

Στήνω homestudio, αποψεις για Pro Tools

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλεύρι ρε γαμώτο, αλεύρι.... >:( >:( >:( >:(

;D ;D

Ps. προφανώς δεν έχω αρκετές γνώσεις, πόσο μάλλον εμπειρία, για να πω γνώμη επί του θέματος, οπότε και δεν απαντάω, και ορμώμενος από το post του stamjam να τονίσω κ εγώ με τη σειρά μου ότι καλό είναι να μη λέμε λόγια του αέρα σε τέτοιου τύπου τεχνικά θέματα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εισαι λιγο υπερβολικος φιλε μου... αν ειχες να γραψεις μια ολοκληρη μπαντα ολοκληρη ταυτοχρονα (και τονιζω ταυτοχρονα) ναι ας τα επαιρνες αλλα αφου δεν προκειται να κανεις κατι τετοιο (μιας που ειναι λιγο ασυνιθιστο για το ειδος) τοτε θα σου προτεινα να παρεις το macpro σου, 2 καρτες FOCUSRITE SAFFIRE PRO 26 I/O και το Remote SL της Novation το μεγαλο (64 πληκτρα νομιζω). Αμεσως αμεσως μεσω adat εχεις 16 καναλια αναλογικα (αρα εως και 8 synths), δυνατο master keyboard για τα automation και οτι αλλο χρειαζεσαι... στο 1/4 του αρχικου κοστους... παρε και το KORG PADKONTROL να γραφεις τα beatakia σου να γουσταρεις και εισαι κομπλε...

mpoyrdes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου