Προς το περιεχόμενο

"Ασημένια" μέρη κιθάρας (όξινος τριγκοιδρώτας)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.thomann.de/gr/dandrea_guitar_polish.htm

για το λουστρο

http://www.thomann.de/gr/dunlop_lemon_oil.htm

για την ταστιερα

Για τα ασημενια μερη απλα να σωσω οτι απεμεινε μεσω σκουπισματος πλεον.Ολοι ειπαν οτι επειδη ειναι μια λεπτη στρωση του ψευτοασημιο/επιχρυσου αν φυγει δεν παιζει με καμμια χημεια να επανελθει.Οποτε βιντατζια πλεον κ μετα σας την πουλαω οτι γινω μεγαλος να γλυφετε τον ιδρωτα μου κ να μαθαινεται απο την μαγεια μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δε μου λετε.Το λαδολέμονο να το αφησω να το απορροφήσει?Μήπως εβαλα πολύ?Εχει τωρα κανα 15λεπτο κ γυαλοκοπάει το μοτέρι ναπουμ.

Αυτο το 8εμα ειναι για να κραταει σε φορμα το ξύλο μονο?Δεν ειναι κ για καθαρισμα καλο?Εγω το χρησιμοποιησα κ σαν καθαρισμα.Θυμηθηκα οτι ειχα καθαριστικα βαμβακοσυρματα για πίπα κ εβαλα εκει πανω λαδι κ πήγα βράδυ στην ταστιερα κ το κανα περα-δωθε να αρπαξει κ καμμια μαυριλα ναπούμ.

Για ρίχτε γνωμικο ναπούμ

Trigga θα σου πω κατι που μου ειχε πει καποτε ενας τεχνικος. Τα λαδια και τα ξυδια στην ταστιερα...

1ον καλο ειναι να τα βαζουμε ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ και μονο και

2ον ΟΤΑΝ τα βαζουμε να μην το "πηζουμε" στη λαδιλα γιατι υπηρξαν περιπτωσεις που "κλωτσησανε" ταστα (επειδη μαλακωνει το ξυλο γυρω τους) και πεταχτηκανε οξω κι αντε να τα μαζεψεις μετα

Αυτο με το βαμβακι που λεει ο φιλος ειναι οκ λυση (για το γαρυφαλλο στ αυτι δεν το ξερα, lemon oil εβαζα εγω)

Make me fries...

πρεπει να το παρακανα αλλα τωρα αρχισε να στεγνωνει.Κ με τι να το καθαριζω ρε γμτ με γαρούφαλο στ' αυτι?Η ταστιερα ανα καιρους αν τη δεις δειχνει δαχτυλιες ιδρωτα κ αλλα λευκα ιχνοστοιχεια απ τα δαχτυλακια μου.Αυτο να το παιρνω με νερο?

Ο τωρα π ξανα ειδα τι λεει ο φιλος μας λεει μονο για ροζεγούντ, εγκω εχω εβενογουντ με αλλα διαφορα χαγκστρομικά συστατικα οπως λεει το σαιτ.

Υ.Γ.το μπεντ τωρα το παει μαμιοντας τωρα που λαδωθηκε τ' αντερακι της

Νομιζω οτι ο εβενος επειδη ακριβως ειναι το σκληροτερο ολων των ξυλων δεν χρειαζεται λαδοξυδα, κρατα τα για σαλατα (adelfos leei behringer ladoxydo gia gamw ta bending alliws gia xwriatikh, h oxi?)

Απλα καθαρισμα απο τις δαχτυλουμπες σου θελει, μην αφηνεις και αποτυπωματα και σε τσιμπησουνε για κανα αδικημα

Make me fries...

Αυτο το απλο καθαρισμα απο δαχτυλικο αποτυπωμα κ γενικα απο ιδρωτοσκονη=μπιχλα πως μπορει να γινεται δηλαδης?Με πανακι με νερο ας πουμε?Εννοειται το πανι μετα απο παιξιμο αλλα κατι θα μενει κ θα συσσωρευεται συνεχεια.

Το λαδολεμονο, που παρεπιπτοντως ειναι μαματο για πιομα, να το βαζω ανα καποια διαστηματα μονο δηλαδης?Αν το βαζω συχνα τωρα που λεμε για τον εβενο που ειναι σκληρος θα κανει παλι κακο στα ταστα?Το λεω αυτο γιατι βλεπω οτι η ταστιερα πηρε καταμαυρο χρωματακι τωρα κ δεν φαινονται λιγδες κ μαρεσε αυτο τωρα.

Λοιπον,

κατα κυριο λογο το πανακι με ΛΙΙΙΙΓΟ νερακι πανω ειναι μια χαρα, αν την σκουπιζεις μετα απο καθε παιξιμο πριν στεγνωσει ο ιδρωτας ισως να μην χρειαζεται ουτε αυτο.

Τωρα το λεμονολαδο ΚΥΡΙΩΣ ειναι conditioner, καθαριζει ομως κιολας. Μια στο τοσο θα το κανεις αυτο, ας πουμε μια στις 2 βδομαδες η και καθε μηνα. Δε χρειαζεται συχνα. Αμα θες να δειξεις το κιθαρονι σε κανα γκομενακι αςουμε. Θα το βαζεις σε μπαμπακι η ακομα καλυτερα χαρτι κουζινας που αποροφαει τις λαδουμπες και θα το περνας ισα ισα κι εκει που βλεπεις μπιχλιες θα τις καθαριζεις. Σε καμμια περιπτωση δεν θα την μπουκωνεις ομως την ταστιερα με λαδια. Το ξερω φαινεται ομορφα τα νερα της ταστιερας, που να δεις στο rosewood μου που ειναι και ομορφο και "βγαινουν" ολα προς τα εξω, σουπερ. Αλλα αμα το αφησεις μετα ειναι σα να παιζεις σε πατατα τηγανιτη. Με μετρο ολα, μην φας κανα ταστο στη μαπα απο το μαλακωμα της ταστιερας. Καλα νταχτιρντισματα  ;D

ΥΓ. κουφαλιτσα σε μενα ελαχε το 2000 ποστ? τον αχωνευτο, μπαμπογρια, μεταλογρια, πηδαωμεχριτελικηςπτωσεως, μπεντογρια, PLAYLOUD??????? Θα το γιορτασω σημερα με telecaster

Make me fries...

αντιμινιστρατορι ρε τι μοντουλατορας κ λαλακιες.Λαδωσα κ τον αλφονσο τον μιγκελ τον κλασσικο τωρα κ πιανει καλυτερες αρμονικες στο 3 ταστο με νυχακι.Γυρω στα 73 hz υπολογιζω με το αυτι γυμνο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου