djObiwan Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 ναι οτι λενε τα παιδια παραπανω ισχυει. μου εχει τυχει και εμενα χωρις να ξερω οτι συμβαινει αλλα τελικα τελος καλο ολα καλα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEVE G Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΟΙ...ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 πάντως αρκετό κόσμο βλέπω πως ψωνίζει από κει.... αρχίζω να το σκέφτομαι κι εγώ..... :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2008 πάντως αρκετό κόσμο βλέπω πως ψωνίζει από κει.... αρχίζω να το σκέφτομαι κι εγώ..... :) :) Ο Θωμας ειναι εγγυηση....ψωνισε αφοβα... http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση