Προς το περιεχόμενο

ΝΟΙΖάδες για IRON MAIDEN!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Περιοδεία αφιερωμένη στα καλύτερα για εμένα άλμουμ τους δεν χάνεται. Άνευ μπύρας δυστυχώς λόγω οδήγησης..... :-\

αυτή η συναυλία θα 'ναι σκέτη μαστούρα* φίλε οπότες δε τη γλιτώνεις..... 8) ;D

*κυριολεκτικά (τα μπαφοτσίγαρα των κάφρων μες στο κοινό) και μεταφορικά

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βραζζζζ είσαι αισχρός, ως γνωστόν στις συναυλίες δεν σερβίρουν μπύρες αλλά νερωμένη χαλιανεκεν.

Αν καταφέρω να έρθω I'll bring my own poison and you'll see the jesus crist soldier.

Το δέχομαι.. Ας πιουμε λοιπόν.. ;D ;D ;D ;D

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Σάββατο 02/08/08, οι πόρτες ανοίγουν 17:30. Support παίζει η Lauren Harris με το γκρουπ της αν δεν απατώμαι, και μετά από κανά μισάωρο θα ακουστεί η ομιλία του Churchill από τα μεγάφωνα, καπάκι Aces High και…παραλήρημα. Άντε μάγκες καλά να περάσουμε.   

Βass is a state of mind...

Rime of the Ancient Mariner Live. Παιδια respect. Μοναδικη ευκαρια να το δω Live αφου "τοτε" δεν το πετυχα. 2η ευκαιρια σε πολλα πραματα στη ζωη δεν εχεις οποτε δεν χανεται. Χαχαχα. Α και οσοι ειναι μελη στο FC in full FC colours please ετσι να κανουμε παρουσια. Θα μαζευτουμε αρκετοι και ερχεται και κοσμος απο εξω.

Φοβερο το live απόψε. Δεν περίμενα να εντυπωσιαστώ τόσο και να περάσω τόσο καλα. Παίξανε αρκετη ώρα, πολύ καλό setlist και με σκηνικά και show που δεν πίστευα ότι θα έβλεπα ποτέ στο ελλάντα. Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα ξέρω απο που ν'αρχίσω και που να τελειώσω. Χαλαλι τα 70€! Οποιος δεν ήρθε, έχασε. Ημασταν παρέα με τον Jasemeister και καναμε και το χαβαλέ μας, περάσαμε τέλεια, και του ήπια και τη μπύρα στο τέλος. :P Ιάσωνα, κερνάω Guiness!!!

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Τέλειο το λάιβ. O Smith ξανάπιασε την άσπρη Jackson απ'την εποχή του Seventh Son...priceless! Σκηνικά άπαιχτα, φλόγες τεράστιες, απίστευτος κόσμος. Και το γκρουπ της Lauren Harris δεν ήταν άσχημο.

Moonchild, Clairvoyant, Rime.., Aces High, 2 Minutes..., Powerslave, αααααχ τα θυμαμαι και ανατριχιάζω. Χαλάλι τα 70 Ευρώ ΚΑΙ τo ατέλειωτο "περίμενε" για να μπούμε Εθνική Οδό.

Αρένα, φωτοβολίδες και τα μυαλά στα κάγκελα.

Seven deadly sins....

Ιάσωνα, κερνάω Guiness!!!

Μέσα! Θα με δανείσεις και το κομπρεσσεράκι σου να φυσήξω και τα δικά μου παπούτσια που γίνανε σα κουραμπιέδες;  ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Moonchild

Πλάκα κάνεις.

Αν μου πείτε ότι παίξανε και το Wasted Years (το προσωπικό μου all time fav) θα διαδηλώσω υπέρ της άμεσης και ανηλεούς μείωσης του karma μου. :-[ :'( :-[ :'(

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου