stavrilian Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 Μετα απο ενα μεγαλο διαλειμμα απο την δημιουργια μουσικης, επιστρεφω :o προσπαθωντας αυτη τη φορα να γραψω διαφορετικα ειδη μουσικης απο αυτα που μεχρι τωρα με απασχολησαν. Το παρακατω κλιπακι λοιπον, βασιζεται σε ενα alternative moby-style θεμα που προεκυψε καθως ψαχνομουν με τα pitch shifter του g-system... Η "ηχογραφηση" εγινε στο logic με την on board καρτα ηχου του Mac και οτιδηποτε αλλο περα απο τα τυμπανα ειναι η γνωστη JV strat. Καθε σχολιο για την συνθεση, αλλα και για την ηχογραφηση ειναι ευπροσδεκτο (κραξτε ελευθερα, καποιοι ηδη το χαρακτηρισαν λιιιγο βαρετο ;D) Ευχαριστω προκαταβολικα οσους μπουν στον κοπο να το ακουσουν :-* http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=764403&songID=6723308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giwrgos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 θα ήθελα να μάθω κάποιο πρόγραμμα για να προσθέτεις drums kai που μπορώ να το βρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 Σταύρο το κομμάτι σαν ιδέα μου άρεσε!... ;) Η ηχογράφηση όμως μου ακούγεται λίγο περίεργα.. Ακούγοντας το είχα την αίσθηση ότι είναι όλα περασμένα απο κάποιου είδους filter το οποίο έχει προσθέσει λίγο "γρέζι"... (Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό έχει γίνει ηθελημένα) Επίσης σε μερικά σημεία θα προτιμούσα τις "πλάτες" απο τα synth λίγο πιο σιγά... Συνέχισε πάντως να ανεβάζεις ιδέες σου!... ;) :) Φίλε και συνονόματε @Giwrgos η ερώτηση που κάνεις δεν έχει καμμιά δουλειά εδώ, θα μπορούσες να είχες ανοίξει νέο θέμα ή να έκανες κάποιο search... (Anyway, για αρχή βάλε τις παρακάτω φράσεις στο google ή και στο ψαχτήρι του noiz: "ezdrummer" , "xln addictive drums")... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 longshadow σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τα σχολια σου, απο δω και στο εξης θα εχεις VIP εισιτηρια σε ολες μου τις συναυλιες ;D Γρεζι ε? Η κιθαρες και οι πλατες εχουν λιιιγο distortion, αραγε εννοεις αυτο? Απο την αλλη ηθελα να το "γυαλισω" λιγο, που λενε και οι τραγουδιαστες, και εχω τσιμπησει αρκετα τα πριμα σε συνδιασμο με τα high cut στα reverb που ειναι οσο πανω πηγαιναν, ισως προκυπτει απο εκει το γρεζι... Θα δοκιμασω να το ακουσω και σε αλλα συστηματα για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Κοιτα φιλε μου,για ηχογραφηση και τα συναφη,δεν μπορω να σου μιλησω,μια και εχω την φημη του πιο ασχημου ηχου. ;D ;D ;D ;D Το κομματι σαν ιδεα και ρυθμος μου αρεσε, αν και θα ηθελα και καμμια πιο .....ευκολη μελωδια ακομη. Το κακο με μενα ειναι οτι παντα μου λειπει κατι,απο τα κομματια των αλλων.(ειμαι ασχημα γιατρε μου;) Ασχετο.Ενα αλλο σου κομματι,αργο με σολο κιθαρα,μου αρεσε πολυ. Καλη συνεχεια και βαλε και φωνη στο επομενο κλιπ ;) ;) ;) ;) ;). Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση