playloud Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Πσσσσ, Ε, ξηγημενα ε? Μην δω κανεναν να τα ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ολα αυτα.... Original θα τα παρετε ετσι? ;) Μεγααααλη κομματαρα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 playloud εισαι θεός! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 ΝΑ καταθέσω και εγώ την μικρή μου αναφορά μου στο βουνό που λέγεται Soul........ Με καμία σειρά αξιολόγησης: Sam Cooke Bill Withers (Μεγάλη Aδυναμία) Curtis Mayfield Smokey Robinson (μεγάλος αλλά δεν τρελλαίνομαι) Al Green KC & the Sunshine Band (μπορεί να μην θεωρούνται μεγάλοι αλλά μου αρέσει η ντισκο φάνκ τους) Neville Brothers Prince Earth Wind & Fire Parliament Funkadelick Και και και και και και ……………… Δίσκους δεν θα αναφέρω. Μπες στο allmusic κει βρες. Για αρχή μάλλον στις καλές συλλογές τους θα πρέπει να κατευθυνθεί κανείς. Και τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Κι όρεξη να 'χεις..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
member2006 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 το ειδα λιγο αργα αλλα επειδη το θεωρω απαραιτητο θα συμπληρωσω: ολα τα παραπανω και απο albums Look-Ka Py Py, The Meters επισης rejuvenation Τhe poet, Bobby Womack At last, Etta James That's the Way of the World, Earth, Wind and Fire Can't Get Enough, Barry White I'm Still in Love With You, Al Green Back Stabbers, The O'Jays και επισης ο πρωτεργατης Live at the Harlem Square Club, 1963, Sam Cooke απο singles προσωπικη αδυναμια... burn rubber on me ,The Gap Band ( με την εισαγωγη με την μηχανη) It's Your Thing - The Isley Brothers It's Alright - The Impressions Green Onions - Booker T. & The MG's I'll Take You There - The Staple Singers Do It (Til Your Satisfied) - BT Express Express Yourself - Charles Wright & The Watts 103rd St Rhythm Band You've Got The Love - Rufus featuring Chaka Khan + aint nobody Low Rider - War TSOP (The Sound Of Philadelphia) - MFSB Who's Makin' Love - Johnnie Taylor War - Edwin Starr Brick House - Commodores i'm wishing on a star- rose royce Fire - Ohio Players More Bounce to the Ounce Part I - Zapp & Roger Think (About It) - Lyn Collins Word Up - Cameo Funky Stuff - Kool & The Gang + get down on it Give It to Me Baby - Rick James I Can't Stand the Rain - Ann Peebles Bustin' Loose - Chuck Brown & The Soul Searchers The Bottle - Gil Scott-Heron Don't Stop the Music - Yarbough & Peoples σταματαω εδω να μην κουρασω... http://s267.photobucket.com/albums/ii309/tasos23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jazzbass76 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Να συνεισφερω και εγω WAR - The world is the ghetto Leon Thomas - Blues and the soulful truth Curtis Mayfield - Live 1971 www.myspace.com/silentcommitment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2008 Η αγαπημένη μου Irma Thomas ...New Orleans ...πολλή υγρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jazzbass76 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 ......να μη ξεχναμαι και την εμπνευσμενη folk soul του Terry Callier www.myspace.com/silentcommitment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2008 Γινεται ανθρωποι ρε ζουγκλερμάνια ναπούμ :P http://www.youtube.com/watch?v=nVmh8gVkFDE Y.G. Το απόλυτο βίωμα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2008 WAR - The world is the ghetto +100000000000000000000000000! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2009 Ειμαι ασχετος απο soul, δεν ξερω ΤΠΤ !!! Αλλα δεν θα γινει μια αναφορα στον Barry White ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση