blue Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Μου ζητηθηκε να φτιαξω ηχους για μια παρασταση (performance) η οποια πραγματοποιηθηκε σε κλειστο κυκλο χτες κ πηγε ικανοποιητικα.Απο οσα εγραψα,ανεβαζω αυτο το κλιπ που προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο ,ετσι για να 'χουμε να λεμε.Μη ντρεπεστε,εχει και poll ;D Οριστε και ενα ασχετο λινκ ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Γιατί δεν έπαιξες και σαξόφωνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Ασε τα ψόφια (omit the diseased) blue. Ξέρεις ότι τον μπιρμπιλάς ωραία το θόρυβο. Η ψήφος μου πήγε στη μόνη αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Όπως το περίμενα. Παταγώδης αποτυχία στα bends. Nα αφαιρεθεί το αξίωμα πάραυτα, αφού προηγουμένως αποζημιωθούν όλα τα μέλη του Νόιζ. Αν δεν έχεις ρευστό, πληρωνόμαστε και σε είδος. Να και ένα πιο ενδιαφέρον άσχετο λινκ για κάποιον που ούτε αυτός είχε γίνει gatekeeper, όχι γιατί δεν τα κατάφερνε στα bends (κάπως το πάλευε) αλλά γιατί ήταν (στην αρχή) πτωχός πλην τίμιος κιθαρίστας: http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=12825 Ποια παράσταση ήτανε και πού;;! Για μολόγα τα τώρα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 @οdis : δεν συνεργαζοταν καλα με το metal zone ;D @bloody: τπτ το ιδιαιτερο,κατι φιλοι σε ενα χωρο (πηγη πληροφοριων ειμαι) ,καλη εμπειρια δόου. :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 στην αρχη και σε καποια αλλα σημεια κανει ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ...........πολυ καλο αλλα βαλε noise reduction η παιξτο με humbuckers. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 blue νομίζω ότι το μέταλ ζώων σου είναι λίγο ατίθασο, τι παει να πει δε συνεργάζεται καλά? απειλησε το ότι θα το δώσεις και θα πάρεις ΤόουνΛαμπ να δεις πως θα συνεργαστει αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Ασε τα ψόφια (omit the diseased) blue. Πολύ ακαδημαϊκός και μη δόκιμος όρος - "leave the dead" είναι πιο κατάλληλος. Ξεχασα να σημειωσω ότι τα σχολια σας με εκαναν και γελασα. REGARDS BLOODY P.S. Kαι τώρα που τελειώσαμε με τα οντόπικ, πάμε και στα οφ. Πες βρε Πετράν που ήταν, μη ντρέπεσαι! Ξέρεις τι πόρτες θα σου ανοίξουν, τι σάουντρακς θα φτιάξεις, τι λεφτά θα κονομήσεις; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Πες βρε Πετράν που ήταν, μη ντρέπεσαι! Ξέρεις τι πόρτες θα σου ανοίξουν, τι σάουντρακς θα φτιάξεις, τι λεφτά θα κονομήσεις; Μη ξεχνάς τις groupies, μη ξεχνάς τις groupies. Σοβαρά τώρα τι/που ήταν?Αν κρίνω απο την ηχητική πλευρά θα ειχε ενδιαφέρον σα παράσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 @fenderiarhs:πραγματι ακουσα κατι φσσσ κ λοιπα,αλλα ειπα δεν πειραζει επειδη εχω διαβασει καπου εδω οτι το βζ ειναι καλο κ οι μονοι μαγνητες ειναι μονοδρομος για βινταζ ηχο. @odis : μα εχω tonelab,γτ νομιζεις μου κραταει μουτρα το ΜΤ2? ( κ αν ρωτησεις γτ δεν το εκανα με την TL,ειναι επειδη ειναι ψηφιακη) bloody,εχεις προ μεσημβρίας,οδις θα παρεις το ιδιο ΥΓ.Βλεπω μια προτιμηση στις Fender,ενδιαφερον... https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση