Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 Καταρχήν μόνο & μόνο που πέτυχαν το endorsement ενος γίγαντα όπως ο Σαββόπουλος λέει πολλά... :wink: μπράβο στα παιδιά (αντε & μακάρι το επόμενο alboum να'ναι στα ελληνικά!) Οντως εχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Ο Βασίλης πaιζει με μια Warmoth 52 Tele copy που του εχω φτιάξει με Boatneck,one piece swamp ash σωμα & μαγνήτες Rio Grande Vintage Tallboys & πολύ λεπτό νιτρο φινίρισμα για να παλιώσει γρηγορότερα (ηδη εχει γινει ..χάλια :lol: ) ειναι απιστευτη κιθάρα & τρομερα ελαφριά.Εχει και μια Gibson LP STD του 1987.(αυτη πιάνει σκουριά λίγο-λιγο...) Η πεταλιέρα του εχει πια γίνει σαν εργοστάσιο & ούτε που θυμάμαι τι εχει πια πάνω,ο ενισχυτης του ειναι ενας VOX AC30 του 1971. Ο Σπυρος με μια στοκ American Std Tele απλα πετάλια BOSS & εναν Marshall JCM 2000 . :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2005 Οντως εχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν playback...:D Eίχαν ΠΟΛΥ γεμάτο και ωραίο ήχο! Μπράβο για μια ακόμη φορά... Ο Βασίλης πaιζει με μια Warmoth 52 Tele copy που του εχω φτιάξει με Boatneck' date='one piece swamp ash σωμα & μαγνήτες Rio Grande Vintage Tallboys & πολύ λεπτό νιτρο φινίρισμα για να παλιώσει γρηγορότερα (ηδη εχει γινει ..χάλια :lol: ) ειναι απιστευτη κιθάρα & τρομερα ελαφριά...[/quote'] Μου άρεσε πολύ ο ήχος του...Ειδικά στο Noble Damme έβαλε ένα εφέ που έμοιαζε με auto-wah ή κάτι τέτοιο και κόλλησε υπέροχα στο κομμάτι... Κρίμα που δε μπόρεσα να τους δω τώρα που έπαιξαν στα Γιάννενα ρε γαμώτο... Επίσης κρίμα, γιατί νόμιζα ότι έπαιζαν με Strat :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση