trolley Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 εγώ yameth έχω εγώ 203 πλαγκινς όμοείναι λοιπόν λάθος; θα πάρουμε τα βουνά με ρεάκτος χ-υ=ω ιθέλει ήχο ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ όμο; ΤΩΡΑ όσοι κάτω το βουνά βρήκα τη βλακεία και τη λένε αλκίδα (όχι δεν είμαι από χαλκίδα φίλε). ο ηχος είναι αυτό που με ενδιαφέρει και ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, όχι αυτοί οι πουλημένοι. που βλέπεις το περίεργο; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 μεγάλε κοίτα να φύγεις από το χωριό που είσαι γιατί θα σου πέσουν όλα τα δόντια και δε θα μπορείς να αρθρώσεις λεξη στο τέλος.δε θα μπορείς να πάρεις ούτε ένα πακέτο τσιγάρα από περίπτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 :) :) :) :) :) :) Με φτιάξατε και οι δύο νυχτιάτικα! :) :) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Πιανίστα78 ίζι. Στην αρχή δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα από ότι έγραψες στο κατεβατό χωρίς τελείες, κόμματα, προτάσεις και παραγράφους. Μετά από 4-5 υπομονετικές αναγνώσεις θυμήθηκα ότι είχες ρωτήσει κάτι που ίσως έμοιαζε στο άλλο σου θρεντ... http://www.noiz.gr/index.php?topic=160038.msg236298#msg236298 ...οπότε πάω εκεί για να σου πω κάτι ελάχιστο που γνωρίζω σχετικά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 κι εγώ. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 και γω τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 και γω τότε Εγώ λοιπόν θα κάτσω εδώ διότι αυτό είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ thread για το Reaktor X-Y. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, μη παρασυρθείς από τις σειρήνες που σε θέλουν να μετακινείσαι στο άλλο thread. Μείναι ΕΔΩ μαζί μου και θα καταφέρουμε να βρούμε το υπόλοιπο της αφαίρεσης Χ-Υ και να το μοιραστούμε με την ανθρωπότητα. Η τρομοκρατία του politically correct φόρουμ δεν θα περάσει!!!! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Θα βάλεις το ensemble -δε θυμάμαι πως το λένε- και ή θα κάνεις drag n drop τον ήχο, ή θα τον κάνεις import μέσω των επιλογών του ensemble. Τόσο απλά, που μπερδεύτικες δεν κατάλαβα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 ξέρει κανείς στο reaktor πως εισάγουμε ένα αρχειο wav σε ενα plugin που έχει μέσα το οποίο παραλλάσει τον ηχο κινώντας το ποντίκι μέσα σε ένα πίνακα x-y ?ευχαριστώ ορίστε ένα tutorial για το πως χρησιμοποιείς to ΧΥ Module. http://www.native-instruments.com/index.php?id=xytutorial&L=1 καθώς και αυτό http://74.125.39.104/search?q=cache:KijJgLpzC24J:www.soundonsound.com/sos/jun02/articles/reaktortips2.asp+reaktor+sampler&hl=en&ct=clnk&cd=1 καλό διάβασμα. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pianistas78 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2009 ευχαριστώ λεβεντόπαιδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση