trigga Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 αμα θελετε παπουφάνκ σε nu-funk χρονολογια εδώ. Βρειτε τα σιντι τους κ αντε γεια.Οι average ειναι αλλη φάση.Εγω περα απο τα 2-3 γνωστά-αγνωστα κομμάτια τους δεν τους παλεύω καστανο κ δεν μου λεει τπτ ο κιθαριάρης. Κιθαροφάνκ κ παπουφάνκ καλο βρισκεις σε acidfunk-jazz πραγματα κ σε παλιο brownοφανκοσόουλ. kool and the gang ειναι η ποιοτητα στον ηχο σε φάνκ.Τα πρωτα τους όμως ε οχι τα δισκο που είναι για δισκο στην εκκλησια κ φραγκα. Γενικα υπαρχει παλιο πράμα καλο κ εχουμε ξαναμιλήσει για ποιοτικο παλιο φανκ κ νεο με vintage ηχο. Υ.Γ.Παπουφανκ δεν μαρέϊς αυτο του άβιριτζ γουάϊτ μπάντ ναπούμι.Κρίμα του όνουμας που το αμαβρώντς αχαίριφτι ζημιοφάνκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Επειδή βλέπω πολλά on-topic posts και δε μ αρέσει :P, να πω πως οκ, καλές συνθέσεις ο frusciante αλλά ώρες-ώρες, κυρίως στα live, είναι για γέλια!! :P Θάψτε με ελεύθερα!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Επειδή βλέπω πολλά on-topic posts και δε μ αρέσει :P, να πω πως οκ, καλές συνθέσεις ο frusciante αλλά ώρες-ώρες, κυρίως στα live, είναι για γέλια!! :P Θάψτε με ελεύθερα!! ;D ερχεται.. ερχεται... συνδεεται... μπαινει στο thread... διαβαζει... καιι...................... www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Επειδή βλέπω πολλά on-topic posts και δε μ αρέσει :P, να πω πως οκ, καλές συνθέσεις ο frusciante αλλά ώρες-ώρες, κυρίως στα live, είναι για γέλια!! :P Θάψτε με ελεύθερα!! ;D ti na su pw, exw mamithei sto gelio http://www.youtube.com/watch?v=sUJHEdQBAr8 Και μιλάμε για έναν κιθαρίστα που κατά 90% αυτοσχεδιάζει στα live και δεν παίζει ποτέ τα ίδια solo, gelia pragmata ::) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Καλά ρε flea, κάνεις σαν να μην ξέρεις; Εδώ έχουμε βγάλει ...ανάπηρο τον Jimmy Page εδώ μέσα, στον Frusciante θα κωλώσουμε; ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Καλά ρε flea, κάνεις σαν να μην ξέρεις; Εδώ έχουμε βγάλει ...ανάπηρο τον Jimmy Page εδώ μέσα, στον Frusciante θα κωλώσουμε; ;D ;D o Δημητρης Σελιδας (γνωστος ως Jimmy Page) ρε παιδια δεν ειναι αυτος που δεν ηξερε πως κρατανε τη πενα και επαιρνε κατι δοξαρια και μιξερ του καφε για να εντυπωσιασει? ;D::) :-* www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Καλά ρε παιδιά, μη βγάλουμε τον frusciante και κανάν τρελό κιθαρίστα!! Η μπάντα έχει ταλεντάρες όπως chad και φυσικά flea 8) αλλά τι μου τσαμπουνάτε τώρα για τον johny... :P Δε λέω, αν στη θέση του ήταν ακόμα και ο batio πιθανότατα η μπάντα δε θα είχε ούτε το 1/10 των fan της... Ο frusciante ξέρει να funkάρει καλά, μέχρι εκεί όμως!! Τα περισσότερα σόλο του (ειδικά στα live) είναι για κλάματα!! Το wah το χρησιμοποιεί χειρότερα κι απ τον kirk!! :P Όταν πάει να παίξει γρήγορα, έχει απίστευτα sloppy παίξιμο!! Παίζει συνεχώς τα ίδια licks... Από άποψη τεχνικής, όποιος παίζει κιθάρα πάνω από 2-3 χρόνια είναι πιθανότατα καλύτερος... Φυσικά έχει γράψει και ωραίες μελωδίες αλλά εντάξει, μην κοιτάμε μόνο αυτά, δεν είναι κακό να λέμε και τα αρνητικά του κάθε κιθαρίστα... ;) A, και παρόλο που ίσως να μη φαίνεται, οι rhcp είναι απ τα αγαπημένα μου συγκροτήματα!!...(τουλάχιστον μέχρι και τον τελευταίο τους δίσκο-πατάτα)... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Από άποψη τεχνικής, όποιος παίζει κιθάρα πάνω από 2-3 χρόνια είναι πιθανότατα καλύτερος... Παρακαλώ να περαστεί στις ατάκες της πρώτης σελίδας, να τυπωθεί σε μπλουζάκια και σημαίες και να το διδάξουν στο πρώτο μάθημα κιθάρας σε κάθε ωδείο Αμήν http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Απ όλα αυτά που έγραψα αυτό έχεις να πεις? ::) Δεδομένου ότι πρόσεξες το ''από άποψη τεχνικής'', το ''πιθανότατα'' καθώς και μια πολύ μικρή δόση υπερβολής που και χωρίς τη βοήθεια αυτής η πρόταση μπορεί άνετα να σταθεί, δεν καταλαβαίνω που σου φαίνεται το περίεργο... Εκτός κι αν θεωρείς τον frusciante τεχνικό κιθαρίστα!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Εντάξει, τεχνικός δεν είναι σχεδόν καθόλου, αλλά στους πεπερς νομίζω πρωτεύοντα ρόλο παίζει το σύνολο, το οποίο είναι πολύ 'μουσικό' και δεμένο ρυθμικά. Γι αυτό και πιστεύω οτι κάνουν ακόμα τόσο μεγάλες επιτυχίες. Τώρα για τις ικανότητές του στα σόλο,αυτές φαίνονται στα live, αν και έχω δει λίγα, δεν μου έχει κάνει καμία εντύπωση ο φρουσιάντε σαν σολίστας. Αλλά επαναλαμβάνω,όπως είπε νομίζω και ο sf πιο πάνω, το μουσικό αποτέλεσμα είναι ικανό να ξεσηκώσει πλήθη.. Άλλωστε, punk-funk παίζουν τα παιδία, όχι solo-funk :-* feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση