alderbody Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 φιλε νοηζα εσυ εγραψες σημερα στο thread 'Η νεα μπαντα.... ? ;D χεχε... τοσες μερες το εβλεπα συνεχεια στα "φρεσκα" να ανανεωνεται και δεν μπηκα να δω. Σημερα αποφασισα να δω τι παιζει.... Ε, να μην πω κι εγω κατι?... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 χεχε... τοσες μερες το εβλεπα συνεχεια στα "φρεσκα" να ανανεωνεται και δεν μπηκα να δω. Σημερα αποφασισα να δω τι παιζει.... Ε, να μην πω κι εγω κατι?... ;D γενικη ηταν η ανακοινωση αλλα και συ ησουν απων. ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotonios Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Σημείωσα κάποια πράγματα και θέλω να τα πω... ρε παιδια δεν εχει νοημα να 'πυροβολουμε' τον play, ο καθενας μπορει να εχει μια αποψη για κατι και δεν ειναι κανενα παιδαρελι ο playloud, εχει την αποψη του. και μενα μαρεσει η Δεσποινα Ολυμπιου, τι να κανουμε τωρα. μαρεσει μαρεσει μαρεσει :) :) :) Πσσσ τρελλο νουνι Playloud και Exarhos οι απόψεις σας είναι χάλια και απαράδεκτες. Καλά ρε η Δέσποινα Ολυμπίου... αυτή είναι κιούσπα. Δεν μιλάω μαζί σας. Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το θέμα frusciante. Υπάρχουν 2 κατηγορίες ανθρώπων στον κόσμο. α) Αυτοί που θεωρούν το παρακάτω κομμάτι αριστούργημα: και β) αυτοί που θεωρούν το παραπάνω κομμάτι μια παπαριά και μισή, τον τραγουδιστή άφωνο, ατάλαντο, που δεν μπορεί να παίξει 2 νότες, ναρκωτικάκια και δε συμμαζεύετε. Σα την μπουγάτσα ένα πράγμα, ή την τρως με άχνη-κανέλα ή σκέτη. Εγώ ας πούμε ρε φίλε fleamail τι να σου πω. Το κομμάτι μου άρεσε αλλά εντάσσομαι στην δεύτερη κατηγορία. Το οτι αυτός που το τραγουδάει είναι και εγώ δεν ξέρω ποιός, δεν σημαίνει οτι όπως και να το πει θα είναι ωραίο. Ο τύπος το είπε άθλια και ελπίζω να συμφωνήσεις. Ε ρε παιδί μου ήταν εκτός τόνου και τόπου. Άφωνος και ατάλαντος. Δηλαδή εσένα σου άρεσε? Απλά +1 ,τέλος. Είναι όντως υπερβολικό να εξετάζουμε το πόσο καλοί πόσο γρήγοροι και τεχνικοί είναι μουσικοί που έχουν δημιουργήσει τέτοιες κομματάρες με τέτοιο συναίσθημα. Η μαγκιά είναι να παίζεις 5 νότες και ο άλλος να μένει με ανοιχτό το στόμα και όχι 532465 το δευτερόλεπτο απλά γιατί μπορείς και μετά από κανένα πεντάλεπτο ένα 80% των φυσιολογικών ακροατών να κοιμάται. Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη. Άλλωστε αν ήταν διαφορετικά θα ακούγαμε όλοι εδώ μέσα power metal και ygwie malmsteen. Τέλος, καταφέραμε ένα θέμα για τον chad smith να το καταλήξουμε στον Frusciante και στο πόσο τεχνικά άρτιοι είναι οι Πεππερς ,αλλά αυτά είναι τα ωραία στα forum. :) Αυτά είναι τα ωραία φόρουμ... όπως μια συζήτηση που θα κάναμε έξω στο δρόμο, θα ξεφύγει λίγο από τον αρχικό προσανατολισμό και δεν συμμαζεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 ......θα ακούγαμε όλοι εδώ μέσα power metal και yNgwie malmsteen. Κανεις δεν ειναι τελειος...... ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 ξαδερφοσ λει ο φρουσκαιντε εχι ορεες επιροες οποσ σιντ μπαρετ η οχι ??? εμενα εχει το ρισπεκτ μου επειδη εχει ωραιο γουστο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 το group του Chad τα σπαει ολα! καραγουσταρα! οσο για τον frusciante τον θεωρω τον καταληλοτερο κιθαριστα για αυτο το group! παροτι μερικες φορες μου τα χαλαει με τα σολο του (θα θελα κατι λιγο πιο προσεγμενο κ δουλεμενο) τον προσκιναω κ θα θελα πολυ να μπορω εστω κ λιγο να σκεφτομαι οπως σκεφτεται την ωρα που παιζει! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 .....θα θελα πολυ να μπορω εστω κ λιγο να σκεφτομαι οπως σκεφτεται την ωρα που παιζει! Πανευκολο αμα εισαι ναρκοτικακιας .... ;D ;D ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Korg_lover Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2008 cool!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση