odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Μην τολμήσεις να απαντήσεις γιατί θα προβώ σε αποκαλύψεις για το τι έπαιζες όταν δοκίμαζες ενισχυτές το 1990... ;D ;D ;D Εμένα τώρα γιατί μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι αυτό αξίζει να πληρώσω για να το μάθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Αστειεύομαι αναφερόμενος σε παλιότερο (καμένο) thread: http://www.noiz.gr/index.php?topic=1567.msg233306#msg233306 ΥΓ. Τέρμα τα οφτόπικ. Το υπόσχομαι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 not bad, αλλά τίποτε ενδιαφέρον. Ακούγονται όπως ακούγονται δεκάδες άλλες μπάντες που κινούνται σε αντίστοιχο ύφος. Επιπλέον, γνώμη μου είναι ότι το βαρύ πυροβολικό του chad smith κάπου "κλωτσάει" μέσα σε αυτο το μουσικό context. +1000 για να επιστρεψουμε και στο θεμα.. ;D μια και καθησα και ακουσα τα κομματια... ο Chad δυστυχως δεν ειναι funk drummer & στα instrumental χωραφια αυτης της μπαντας το forward παιξιμο του δεν καθεται και πολυ καλα ,στους Peppers που ειναι πιο κοντα στο punk παει βεβαια γαντι αλλα εδω το deep pocket που απαιτει το ειδος δεν υπαρχει. παντως οντως κατι ενδιαφερον ή καλυτερο απο τις εκατονταδες τετοιες jam funk μπαντες που υπαρχουν στον κοσμο δεν ακουσα (τη πλακα τους βεβαια κανουν οι μαγκες και πολυ καλα κανουν) με τον κιθαριστα δεν πολυ τρελλαθηκα και τον βρηκα λιγο φλυαρο (αν και εκπληκτικο funk rhythm κιθαριστα απο τους καλυτερους λευκους που εχω ακουσει αν και τον John δεν τον πιανει στο feel & στον ηχο) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 οταν μιλατε για φάνκ κ συγκεκριμένα για παπουφάνκ του 70 να πλένετε το στόμα σας. Με κάνετε να γελάω. REGARDS ΛΑΚΗΔΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 οταν μιλατε για φάνκ κ συγκεκριμένα για παπουφάνκ του 70 να πλένετε το στόμα σας. Με κάνετε να γελάω. REGARDS ΛΑΚΗΔΕΣ έχει δίκαιο ο Trigga, πρέπει να μυρίζει και λίγο disko...Yπάρχει ένα DVD από μια συναυλία του George Duke στο Τόκιο, που είναι όλα τα λεφτά, funk, jazz με υποψία disko και ένα μπασίστα που σπάει τις χορδές με slap.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 οταν μιλατε για φάνκ κ συγκεκριμένα για παπουφάνκ του 70 να πλένετε το στόμα σας. Με κάνετε να γελάω. REGARDS ΛΑΚΗΔΕΣ ελα να ενα παπουφανκ για σενα (λευκο αλλα με τον σωστο ντραμμερ) :) και ακομα ενα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Συγνώμη guys, αλλά η μουσική που παίζει η μπάντα του Chad Smith δε μου κάνει τόσο πολύ για funk, όσο για acid jazz και fusion (γωνία). Funky στοιχεία υπάρχουν πάρα πολλά, αλλά το groove είναι εντελώς διαφορετικό. Εκτός αν ο ορισμός του funk πιάνει όλα τα κομμάτια που ο ρυθμικός κιθαρίστας βαράει 16α. ;) Επίσης, η σύγκριση Frusciante / Kollman είναι εντελώς κουφή (είτε την κάνει ο playloud είτε ο SF) και βγάζει όσο νόημα βγάζει π.χ. η σύγκριση του Keith Richards με τον Larry Carlton. :) ΥΓ. BTW, what is "παπουφανκ"? Στο σχολείο η δασκάλα των Τριγγικών μου έβαζε συνέχεια απουσίες... ;D ΥΓ2. SF, τα κλιπάκια που έβαλες είναι άψογα. Και ο τύπος ξέρει από κιθάρες... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Παντως οι ιδιοι χαρακτηριζουν τη μουσικη τους ως funk..οποτε εμας δεν μας πεφτει λογος.. ;D ;D προφανως δεν συγκρινω τους δυο κιθαριστες (παρα μονο στην "ικανοτητα" τους στη funk rhythm gtr οπου κατα την ταπεινη μου γνωμη αν και οι δυο ειναι εξαιρετικοι,για λευκοι παντα,ο John ειναι πιο "μεσα" στο funk) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Παντως οι ιδιοι χαρακτηριζουν τη μουσικη τους ως funk..οποτε εμας δεν μας πεφτει λογος.. ;D ;D Το ξέρω, γι΄αυτό αναρωτιέμαι. Αν στις μέρες μας αυτό θεωρείται funk, τι να πω; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Average white band και τα μυαλά στα blender. Που κολλάνε όμως?Κάπου κάτι έχασα.Μάλλον. Υ.Γ. Μπορούμε να τους βαφτίσουμε nu-funk αμα θέλετε.Δε πα να είναι ότι θέλουν, εγώ το myspace τους στο φάκελο funky στα αγαπημένα το έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση