odis13 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2008 Δεν είναι τα μισά από τα τρίηχα ογδόου; Αφού τα τρίηχα ογδόου είναι τρία χτυπήματα σε ένα χρόνο, τότε τα τρίηχα τετάρτου θα είναι τρία χτυπήματα σε δύο χρόνους... Edit: ΑΕΚτζής είμαι εγώ, ο Αλεκέλης δεν ξέρω... ;D Σωστός ( αν και είναι είναι τα διπλάσια απο του 8ου, κάπου τα μπερδεψες αν και μετά σωστά τα περιγράφεις) .Το θέμα είναι πως τα παίζεις στην κιθάρα.Ο spy παραπάνω τα περιέγραψε πολύ ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Τένκιου για τις απαντήσεις! 8) Τα έπιασα τα "δομημένα" τρίηχα!.. Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 αν και είναι είναι τα διπλάσια απο του 8ου Εννοώ ότι παίζεις τις μισές νότες, αλλά είναι, όντως, τα διπλάσια σε αξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση