Προς το περιεχόμενο

Τι άλλο με καινούργιο iMac;

Holystone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε οχι και σπαστικα τα linux sto install .Ειδικα τα Ubuntu , kubuntu κλπ ολα μονα τους τα κανουν και πολυ γρηγορο install.

Ασε την ευκολια που σου δινει το Adept και βαζεις βγαζεις οτι θές απο προγραμματα σε dt...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ε οχι και σπαστικα τα linux sto install .Ειδικα τα Ubuntu , kubuntu κλπ ολα μονα τους τα κανουν και πολυ γρηγορο install.

Ασε την ευκολια που σου δινει το Adept και βαζεις βγαζεις οτι θές απο προγραμματα σε dt...

Το Ubuntu δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα και είναι ο λόγος που θέλω να ξαναδοκιμάσω εγκατάσταση Linux . Τo Fedora δοκίμασα σε LIVE CD δεν γούσταρε το hardware μου , Μετά δοκίμασα και install και ήταν σαν να έπεφτα πάνω σε τοίχο. Ασε που και η διαδικασία compile για να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα με έβρησκε διαγώνια και κάθετη αντίθετο. Εγώ το θέλω το λειτουργικό να μην ξέρω καν οτι υπάρχει, τόσο αθόρυβο.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Ποιο compile? Πόσο καιρό έχεις να ασχοληθείς;

Στο ub έχεις 3 τρόπους. Με την προσθαφαίρεση, από το synaptic και από το τερματικό. Αν υπάρχει στα αποθετήρια αυτό που ψάχνεις τότε μπαίνει αυτόματα με ένα κλικ. Αν δεν υπάρχει (σπάνιο για το ub, αλλά ακόμη κι έτσι στάνταρ υπάρχει κάτι παρόμοιο) από εκεί που θα το βρείς σου έχει ακριβώς βήμα βήμα τι θα κάνεις.

Χώρια που και πρόβλημα να πετύχεις, η κοινότητα είναι αμεσότατη. Πχ είχα πρόβλημα με τα δικαιώματα ενός δίσκου μου και μετά από 2-3 ώρες που σήκωσα το θέμα στο αρμόδιο φόρουμ, βρήκα απάντηση! Και αυτό σε ελληνικό φορουμ και όχι στο "παγκόμσιο". Άποψή μου βάλε ub. Στην αρχή θα σε τρομάξει η "γύμνια" του, αλλά 2 πακέτα θα του βάλεις και είναι πλήρες (codecs, drivers κτλ κτλ)

επειδή ξεφύγαμε και απλά πετάχτηκα για να πω ότι λάθος είναι ότι το pc δεν είναι έτοιμο από τη μαμά του, το κόβω. Αν θες καμιά βοήθεια αν το πάρεις απόφαση, εδώ είμαι  :)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

..εμένα με κάλυψες (προφανώς και δεν κατάλαβα τα περισσότερα...) αλλά πίστευα ότι τα Pcιά δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα...παρ όλα αυτά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι πάλι δεν πουλιέται ένα τέτοιο πακέτο έτοιμο (ή κάνω λάθος? μπορώ ας πούμε να πάω στο Πλάισιο και να τους πώ δώστε μου έν Ubudu μηχάνημα)?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

τράβα όπου παίζει dell και ζήτα τους έτοιμο με ub. Αν δεν έχουν επικοινώνησε με την αντιπροσωπία να δεις που δίνουν. Αν δεν δίνουν κατήγγηλέ τους στην μαμά dell

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

boukas ξαναποστάρω το ποστ γιατι προφανώς δεν το διάβασες...

Το Ubuntu δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα και είναι ο λόγος που θέλω να ξαναδοκιμάσω εγκατάσταση Linux . Τo Fedora δοκίμασα σε LIVE CD δεν γούσταρε το hardware μου , Μετά δοκίμασα και install και ήταν σαν να έπεφτα πάνω σε τοίχο. Ασε που και η διαδικασία compile για να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα με έβρησκε διαγώνια και κάθετη αντίθετο. Εγώ το θέλω το λειτουργικό να μην ξέρω καν οτι υπάρχει, τόσο αθόρυβο.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Εγώ το θέλω το λειτουργικό να μην ξέρω καν οτι υπάρχει, τόσο αθόρυβο.

E, τότε τι πρόβλημα έχεις με τα Vista;

Ούτε αυτά θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχεις.... κανονικά θα έπρεπε να τα πηγαίνετε περίφημα...

Πέραν του χιούμορ, η εμπειρία σου με τη Fedora ήταν ατυχής. Το πιθανότερο είναι ότι με το Ubuntu 8.04 δεν θα έχεις κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Για την ακρίβεια, εγώ το χρησιμοποιώ μονίμως (από αυτό σου γράφω τώρα).

Mea Culpa

E, τότε τι πρόβλημα έχεις με τα Vista;

Ούτε αυτά θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχεις.... κανονικά θα έπρεπε να τα πηγαίνετε περίφημα...

Πέραν του χιούμορ, η εμπειρία σου με τη Fedora ήταν ατυχής. Το πιθανότερο είναι ότι με το Ubuntu 8.04 δεν θα έχεις κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Για την ακρίβεια, εγώ το χρησιμοποιώ μονίμως (από αυτό σου γράφω τώρα).

+1

Υπερβολικά εύκολα στην εγκατάσταση (και μέσα από windows πλέον) και βρήσκουν δεν παίζει ιδιαίτερο πρόβλημα στους drivers. Μόνο στην γραφικών, αλλά και αυτό λύνεται με ελάχιστο ψάξιμο.

Κill the wise one!

+1

Υπερβολικά εύκολα στην εγκατάσταση (και μέσα από windows πλέον) και βρήσκουν δεν παίζει ιδιαίτερο πρόβλημα στους drivers. Μόνο στην γραφικών, αλλά και αυτό λύνεται με ελάχιστο ψάξιμο.

αααα... τέλεια τοτε πρέπει να το δοκιμάσω...έχει και εντυπωσιακό γραφικό περιββάλον

ΥΓ. Το κατεβάζω τώρα .. για να δουμε τι θα δουμε.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου