Προς το περιεχόμενο

ενα mail που μου ηρθε...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είναι πολύ πιθανό ότι ο συντάκτης αυτού του μηνύματος να είσαι εσύ ο ίδιος

:o :oΡε τι μαθαίνουμε εδώ μέσα. ??? ???

Μα καλά ρε eye σοβαρά το λες αυτό; Πώς είσαι δηλαδή πεπεισμένος;

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

:o :oΡε τι μαθαίνουμε εδώ μέσα. ??? ???

Μα καλά ρε eye σοβαρά το λες αυτό; Πώς είσαι δηλαδή πεπεισμένος;

Δεν είμαι πεπεισμένος. Ούτε είπα ότι είμαι πεπεισμένος.

Αλλά όσο το σκέπτομαι...

Δεν είναι μόνο το ότι δεν το έλαβα, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος που να ξέρω.

Είναι και το ότι το περιεχόμενό του είναι τέτοιο, ώστε αν δεχτούμε ότι κυκλοφορούσε γενικώς και αορίστως, ελάχιστοι (ευτυχώς) άνθρωποι θα ταυτιζόντουσαν με το περιεχόμενό του και θα επέλεγαν να το προωθήσουν.

Mea Culpa

Συμπλήρωμα : τον Σεφέρη τι τον έμπλεξε; Ο καημένος θα έκανε εμετό με την ητοπάθεια που αποπνέει αυτό το πράγμα...

+1

Βass is a state of mind...

D

Δεν είμαι πεπεισμένος. Ούτε είπα ότι είμαι πεπεισμένος.

Αλλά όσο το σκέπτομαι...

Δεν είναι μόνο το ότι δεν το έλαβα, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος που να ξέρω.

Είναι και το ότι το περιεχόμενό του είναι τέτοιο, ώστε αν δεχτούμε ότι κυκλοφορούσε γενικώς και αορίστως, ελάχιστοι (ευτυχώς) άνθρωποι θα ταυτιζόντουσαν με το περιεχόμενό του και θα επέλεγαν να το προωθήσουν.

Λες να το έγραψε ο ίδιος και να το έβαλε και σε τόσα blogs*;

To ότι δεν το έλαβες (ακόμη) δε λέει κάτι...

Προσωπικά, δε πιστεύω σε καμιά περίπτωση ότι o alderbody έβαλε ένα κείμενο για να μας "προσηλυτίσει..."

*Απλά πήρα τις πρώτες λέξεις του κειμένου και τις έβαλα στο google. Αν έψαχνα ενδελεχώς μπορεί να έβρισκα κι άλλα blogs...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

D

Λες να το έγραψε ο ίδιος και να το έβαλε και σε τόσα blogs;

To ότι δεν το έλαβες (ακόμη) δε λέει κάτι...

α) Είναι μόνο τέσσερα blogs.

β) Εσύ το έλαβες ή ξέρεις κανέναν που να το έλαβε;

γ) Δεν είπα ότι το έγραψε ο ίδιος, αλλά ότι είναι πιθανό πως το έγραψε ο ίδιος ή κάποιος που γνωρίζει.

δ) Ταλέντο είναι να κολλάμε στα λιγότερο σημαντικά ζητήματα; Αυτό που (πολύ ξεκάθαρα) λέω είναι ότι αυτές οι ιδεολογίες έχουν πολύ συγκεκριμένη πηγή και πολύ συγκεκριμένο κοινό. Όπως ξέρεις elavd συχνά οι άνθρωποι δεν προωθούν μηνύματα με ξεκάθαρα ανθρωπιστικό περιεχόμενο - για να φτάσουν να προωθήσουν κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ανήκουν στην μειοψηφία εκείνη που σκέπτεται με αυτό το τρόπο. Για εμένα, αυτό κάτι λέει.

Τώρα που παρασχέθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις (όπου για άλλη μία φορά πρέπει ΕΓΩ να απολογηθώ για τις προθέσεις μου λες και είμαι εγώ ο συντάκτης αυτού του πράγματος), μπορείτε αν θέλετε να συζητήσουμε για το υπόλοιπο ποστ μου.

Πολύ απλά, σταματείστε (όσοι) να πιστεύετε ότι για τα χάλια σας (μας) φταίει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από εσάς. Επίσης προτείνω να κορνιζώσετε το ποστ του Superfunk που λέει για τον τύπο που βλέπει κάθε πρωί στον καθρέπτη. Αυτοί που προσπαθούν να σας πείσουν όσι ΑΛΛΟΙ φταίνει για οσα γίνονται, είναι ψεύτες. Σε κάθε εποχή. Σε κάθε χώρα. Με κάθε πολίτευμα και κάθε θρησκεία.

Αυτή είναι η άποψή μου.

Mea Culpa

Eγώ πάντως επειδή είμαι και οπαδός της απλοποίησης, βλέπω ένα κείμενο που λέει κάποια πράγματα που είναι ήδη γνωστά (στους σώας τας φρένας) και προσπαθεί να μας τα πει Πειραιάς-Αθήνα μέσω Λάρισας όπως και οι περισσότεροι αμπελοφιλόσοφοι στο Ελλάντα. Μια απ' τα ίδια. Και τι έγινε?

Πράξεις κάνουμε? (κάνουν?) για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής? Προτάσεις χρειαζόμαστε όχι γρίνα περιτυλιγμένη με δηθενισμό.

Κάτι δεν πάει καλά...

Όσον αφορά εμένα, είναι πολύ πιθανό ότι ο συντάκτης αυτού του μηνύματος να είσαι εσύ ο ίδιος, ή κάποιος που γνωρίζεις προσωπικά.

1) ΔΕΝ ειναι δικο μου

2) ΔΕΝ το εγραψε γνωστος

3) ΔΕΝ το παραταμε γιατι βαρεθηκα να "απολογουμαι" για τα γραφομενα αλλων?

οκ, εκανα το λαθος και μπλεχτηκα και τωρα αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

ενα γ@μ4μεν0 forward ητανε, τι να κανουμε τωρα?

θελετε να μου "ριξετε" -40 καρμα? καντε οτι καταλαβαινετε αν θεωρειτε οτι παρεβην τους κανονισμους.

ουτε προπαγανδιστης ειμαι, ουτε Blogger, ουτε τιποτα. Θελετε να μου προσαψετε αυτους τους χαρακτηρισμους?

εχει καλως. Αδικα θα πανε.

Μιας και απαγορευονται τετοια threads, δεν το πετατε αγαπητοι μοδς? Η μηπως ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια για κραξιμο εκ του ασφαλους?

whatever...

wood matters

...δηλαδη αμα ποσταρα καποιο κειμενο π.χ. για τις κλιματικες αλλαγες θα χαρακτηριζομουν ...ακρο-οικολογος?    :o  ;D

αναγνωριζω οτι ηταν μεγα λαθος μου που ποσταρα "ελαφρα τη καρδια" ενα κειμενο που προκαλεσε τετοιο "τζογο"...

πιστευω βεβαια οτι αν δεν εδινα το λινκ δεν θα γινοταν τιποτα απ ολα αυτα γιατι ολοι στραβωσαν με το λινκ και τον προορισμο του κειμενου. Αλλα τι να κανω που δεν ειναι δικο μου και ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ εδωσα το λινκ. Ειπα οτι συμφωνω με το χαλι της καταστασης. That's all.

Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει συζητηθει το θεμα της Νεο Ελληνικης πραγματικοτητας, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να εφαγε τετοιο κραξιμο ο starter...

wood matters

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου