takis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 επειδη μαλλον...πεταω αετο τι ακριβως εννοεις;;;δεν το επιασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2005 Αντίθετα ο ήχος του σαν rythm κιθαρίστας είναι σχεδόν ο ίδιος για πάνω από 15 χρόνια, από το Meddle μέχρι το Division Bell. Ενδιαφέρον ε; μα αυτή ειναι η βάση του ήχου αγόρι μου :lol: ,αυτη ειναι η βάση! :lol: επαναλαμβάνω όλοι οι ΜΕΓΑΛΟΙ κιθαρίστες είναι πρωτα απόλα τεράστιοι ρυθμικοί κιθαρίστες :!: (ακου το rhythm playing του SRV & του Hendrix ή ακομα & τον παρεξηγημένο Vai με τον Frank Zappa :wink: αλλα & ΟΛΟΥΣ τους jazz legends & θα καταλάβεις :wink: ) αυτα για τους "σολιστες" που δεν ξέρουν να παίξουν ενα απλο τραγούδι στην ακουστική κιθάρα (αλλο παγκoσμιως αποκλειστικό ελληνικο φαινόμενο :cry: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2005 ακου το rhythm playing του SRV "Couldn't stand the weather" πχ στο intro...:lol: :lol: :lol: Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι εφέ χρησιμοποποιεί ο David στο Shine on Your Crazy Diamond (Part I) στο solo που ξεκινάει από το 7:34? Ακούγεται σαν πολύ "ελαφρύ" wah (χωρίς να είμαι σίγουρος) μαζί με κάτι που δε μπορώ να το καταλάβω... :? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση