Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Αλήθεια, το έχει ακούσει ποτέ κανείς από Stevie Wonder; Εγώ όχι. ναι! ειναι με φωνητικα κιολας! οταν το ακουσεις spy θα δεις τι μυαλο ειναι ο Beck κ θα το αγαπησεις ακομα περισσοτερο! Έπιασες και το Jeff Beck-ικό νόημα (σε αντίθεση με τα παληκάρια στο βίντεο που το έκαναν Gary Moore). σωστος! ασχετο αλλα ζηλεψα που το ακουσα τωρα κ σκεφτηκα να το ηχογραφισω κ εγω αλλα εχω να το παιξω σοβαρα απο τοτε που το ειχα παιξει για το πτυχιο αλλα καποια στιγμη θα το κανω! :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 ναι! ειναι με φωνητικα κιολας! οταν το ακουσεις spy θα δεις τι μυαλο ειναι ο Beck κ θα το αγαπησεις ακομα περισσοτερο! Σάκη, μόλις το βρήκα και το άκουσα. Λύθηκε επιτέλους η απορία 16 χρόνων για το πώς είναι η αυθεντική εκτέλεση (παρότι έχω πολλούς δίσκους/cd του S. Wonder, δεν έβρισκα με τίποτα το δίσκο με τη Syreeta). Έχεις απόλυτο δίκιο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Καταρχας να σας ευχαριστω ολους που μπηκατε στον κοπο να το ακουσετε και να σχολιασετε :) Για το κομματι, γνωριζω οτι το εχει γραψει ο Wonder, αλλα δεν γνωριζα πως το εχει πει κιολας. Το κουτσομπολιο που ξερω ειναι πως το εδωσε ο Stevie στον Beck ως πραξη συμφιλιωσης, μιας και προηγουμενως του ειχε παιξει πουστια με ενα αλλο κομματι που ηταν να του δωσει αλλα εντελει το κρατησε για παρτι του ;D Για τα "μεταλλαδικα" περασματα το μονο που εχω να πω, ειναι πως για να την παλεψω με το διαβασμα κατακαλοκαιρο ξεθαψα πολλους θαμμενους (αλλα διαλεγμενους!) παλιους μου δισκους, λετε αυτο να επαιξε καποιο ρολο? ;D Οποιος θελησει το backing track το λεει και το ανεβαζω :) ΥΓ.1 exarhos: σε ευχαριστω πολυ ρε συ! Αληθεια τι ευχομαστε οταν καποιος παιρνει πτυχιο ? ;D ΥΓ.2 longshadow : Προεκυψαν καποιες υποχρεωσεις για τον DC οποτε επεστρεψα προσωρινα στην σιγουρη λυση, ειδομεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Αληθεια τι ευχομαστε οταν καποιος παιρνει πτυχιο ? ...να το αξιοποιησει... ;D ;D ;D btw stavrilian, ωραιοτατοτατος! :D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση