anti_3 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Άντε να'ρθει η Δευτέρα να πάρω να μάθω !!! Έχω καραπορωθεί :o 8) :o Ρε παιδιά τα χω φτίσει...Μπήκα στο site του Drumland www.drumland.gr και κάτω κάτω μου βγάζει διεύθυνση "Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 93" και τηλέφωνο "2310-909554".Εν τω μεταξύ εγώ προσπάθησα να επικοινωνίσω τηλεφωνικώς για να μάθω , αλλά όταν παίρνω τηλ σε αυτό τον αριθμό μου λέει χαρακτηριστικά "ο αριθμός που καλέσατε δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους" ... και τέτοιες παπαριές.Πήρα τις πληροφορίες καταλόγου και ρώτισα για το τηλέφωνο του μαγαζιού και μου λένε δεν υπάρχει καταχώριση μ'αυτό το όνομα και τους είπα την οδό και μου λένε εκεί έχει ένα μαγαζί με είδη γάμου :o !! Ύστερα μπαίνω στο internet και κάνω αναζήτηση τον αριθμό που έχουν βάλει στο site τους και μου βγάζει "Drumland Studios" σε άλλη διεύθυνση "Καρακάση & Αρτέμιδος γωνία".Τι παίζει >:( ;;;; Μπορεί κάποιος να μου καθαρίσει το τοπίο :-[ ; I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Είναι δίπλα σχεδόν από μαγαζί με μοτοσυκλέτες πάνω στην παπαναστασίου εκτός και αν μετακόμισαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Είναι δίπλα σχεδόν από μαγαζί με μοτοσυκλέτες πάνω στην παπαναστασίου εκτός και αν μετακόμισαν. Οκ , αφού δεν μπορώ να επικοινωνίσω τηλεφωνικώς ::) θα το περάσω από κει μια βόλτα . Ευχαριστω :) I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση