Haris Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Δέχονται και τραπεζικό έμβασμα, το οποίο συνηθίζεται στο γερμανικό eBay. Και οι συγκεκριμένοι πωλητές είναι καταστήματα και κατά τη γνώμη μου αξιόπιστοι όσο και ο Thomann. Επίσης, μπορείς να ρωτήσεις για Accent CS Custom και Custom Elite στο Νάκα, και για Catalina Maple στο Γαβρήλο. Catalina Maple έχει και ο Thomann, σε τιμές πολύ κοντά σε αυτές της Imperialstar και της 1007. Και επιμένω ότι είναι καλύτερη. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Για ebay υπολόγισε και 100-150ευρώ μεταφορικά. Το gretsch πάντως είναι μούρλια αν και θα χρειαστεις πιατίνια. Αφού διαθέτεις τόσα χρήματα δεν μαζεύεις λίγα ακόμα να πάρεις κάτι καλύτερο-όχι ότι τα imperialstar είναι μάπα αλλά...-. http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sid=0070707e5870fb4e91cd9957d7510aac&xsid=0070707e5870fb4e91cd9957d7510aac&sw=export&x=0&y=0 δεν είναι απαραίτητα πολύ καλύτερο αλλά αξίζει το κάτι παραπάνω.Θέλει πιατίνια. Κάνεις έναν συνδυασμό με τα sabian B8 στα 740ευρώ. http://www.thomann.de/gr/prod_cbundle_382.html?gk=draddsfl&cbcid=2408&art=105923 και έχεις καλύτερο σετάκι και καλύτερα πιατίνια! ;) ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Τα Gretsch μου γυάλισαν το μάτι ;D , και πιο συγκεκριμένα το 100% maple !!! Hardware έχω από τ παλιά μου ντραμς και το πολύ πολύ αν πάλιωσε παίρνω καινούριo , δεν θα μου κοστίσει πολύ. Δυστυχώς η Gabriel έχει εγκαταστάσεις στ Αθήνα και εγώ μένω Θεσσαλονίκη. Ξερεί κανείς ποιος φέρνει Gretsch στ Θεσσαλονίκη ; ;) I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Drumland αν θυμάμαι έχει gretsch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomasnastos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 πάντως εάν δεν έχει αλλάξει κάτι τα Sonor 2007 εύκολα τα βρίσκεις ελλάδα στο 700αρι,birch βέβαια αν δε κάνω λάθος το ξύλο. Στα χρήματα αυτά πάντως γίνεται χαμός αφού κάθε μεγάλη εταιρία έχει από ένα σετάκι ;) www.myspace.com/thomasnastos www.thomasnastos.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Άντε να'ρθει η Δευτέρα να πάρω να μάθω !!! Έχω καραπορωθεί :o 8) :o I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drabuka Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 νομιζω τα tama ειναι παστα οχι ξυλο. κι εγω σε αυτα τα λεφτα θα κοιταζα φουλ σε μεταχειρισμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Τι ακριβώς , εννοείς με τον όρο πάστα ??? I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drabuka Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 νομιζω τα tama ειναι παστα οχι ξυλο. κι εγω σε αυτα τα λεφτα θα κοιταζα φουλ σε μεταχειρισμενα παστα οπως ηταν παλια τα σουινγκ σταρ ,ενα φυλλο ξυλου και γυρω γυρω συνθετικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2008 Όχι είναι φύλλα ξύλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση