bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Μarathon εγώ πιστεύω ότι αυτά έχουν εξαντληθεί σε άλλα παλιότερα κλασσικά pc vs. mac θέματα... η σταθερότητα, η έλλειψη αυτής, το cost effectiveness, το τι αγοράζεις στη μια περίπτωση, το τι αγοράζεις στην άλλη, η ψυχολογία των χρηστών Win, η ψυχολογία των χρηστών Mac, οι ασυμβατότητες, τα μονοπώλια, ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούμε και πότε στην παραγωγή μουσικής, αν έχει τελικά σημασία, τα τερτίπια του Βασιλάκη, οι γαλιφιές του Jobs... δεν είναι λίγο βαρετό να τα ξαναβλέπουμε όλα αυτά; (όχι μόνο στο Νόιζ αλλά σε όλο το διαδίκτυο...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 ...δεν νομίζεις ότι όταν έχουμε παλικαράκια που ξεκινάνε (και ευτυχώς υπάρχουν πολλά στο Noiz) δεν είναι καθόλου βαρετό να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους...ακόμα περιμένω απάντηση στο πάμε Πλαίσιο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Μα αυτό είναι το κρατούμενο: ότι αυτή η "διαμάχη" είναι εντελώς ανούσια, και ότι τα πράγματα δεν θα μπουν ποτέ στη θέση τους, απλούστατα γιατί πολλοί περιμένουν να επικρατήσει σώνει και καλά η δική τους άποψη. Τώρα, το αν είναι βαρετό, για μένα ας μου επιτραπεί να πω ότι είναι, και πως ότι είχα να σημειώσω από την πλευρά μου έχει γραφτεί σε παλαιότερα θρεντ! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 ...δεν νομίζεις ότι όταν έχουμε παλικαράκια που ξεκινάνε (και ευτυχώς υπάρχουν πολλά στο Noiz) δεν είναι καθόλου βαρετό να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους...ακόμα περιμένω απάντηση στο πάμε Πλαίσιο... πάω να παίξω crysis, εσύ τράβα πλαίσιο κατάπιε και το προ διετίας πετυχημένο slogan σας περί intel και τα ξαναλέμε "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 πάω να παίξω crysis, εσύ τράβα πλαίσιο Ακριβώς μια τέτοια απάντηση περίμενα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 ε και αφού την περίμενες, στην έδωσα... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 το κακό είναι ότι την διαβάζουν και άλλοι...βέβαια πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ερώτηση παγίδα, κανένας Pcας δεν μπορεί να απαντήσει Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Εγώ πάντως σε αγαπάω, ακόμη και αν θεωρείς ως κορυφαίο ένα σύστημα που αποκλείει την μεγαααλη πλειοψηφία των χρηστών υπολογιστών που είναι οι gamers, εκτός και αν τους θεωρείς κατώτερους. Αλλά μιας και λες ότι τη διαβάζουν και άλλοι, τότε μάλλον δεν κατάλαβες για ποιο πράμα μιλάμε σε αυτό το θέμα. Σήκωσε ένας χρήστης ένα θέμα με το οποίο έλεγε ότι το os αρχίζει με κόλπα να τρέχει και σε pc. Ρωτήσανε ορισμένοι, γιατί ένα κονσερβοκούτι να απαιτεί να σπηλώσει τα "τρομερά" μακ και τους είπα: Γιατί είναι ένα κορυφαίο λογισμικό και όλοι θέλουν να το τρέξουν, μιας που πλέον και οι δύο πλατφόρμες είναι ίδιες. Εκεί ξεκινήσανε πάλι διάφορα με αποκορύφωμα κάποιος να θεωρεί ότι η apple βγάζει καλούς υπολογιστές, αλλά σε αυτό δεν συγκαταλέγονται ούτε οι μνήμες, ούτε όλα τα άλλα που υπάρχουν στα πισια και που βρίκονται εύκολα τριγύρω. Αλήθεια ως γνήσιως μακάς γιατί δεν τσαντίστικες με αυτό; Όσους ξέρω, με αυτό τα παίρνουν περισσότερο (η μπασταρδοποίηση που κάνουν πολλοί), παρά με το ότι ανεπισήμως τρέχει και σε κατσαρόλες. Εκτός αν κι εσύ θεωρείς ότι η μόνη διαφορά είναι το osx και η μητρική. Αν το πας μόνο σε επίπεδο osx, τότε τι να πω. Ήδη και αυτό πέφτει, δίνοντας από τα πρώτα στάδια καλά αποτέλσματα. Το τι θα κάνει τότε ο steve, δεν ξέρω. Αν και τον έχω ικανό για όλα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 το θέμα είναι καθαρά το τι θέλει να κάνει ο καθένας αν θες να έχεις ένα σύστημα γαι τη δουλειά σου που έχεις το Χ πρόγραμμα το οποίο τρέχει σε pc δεν θα πας σε MAC αν θες να παίζεις παιχνίδια δεν θα πας σε MAC αν έχεις μάθει το Sonar δεν θα πας σε MAC αν θες να πάρεις Logic (final cut κτλ) θα πας σε MAC και η διαφορά μεταξύ mac και pc αίναι μόνο το ΛΣ τα υπόλοιπα είναι αερολογίες όσο για το πιο είναι το καλύτερο είναι σαν τη διαμάχη μεταξύ πιτσιρικάδων Maiden VS Metallica ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση