Προς το περιεχόμενο

Διχασμενα Ονειρα Γεματα Με Αληθεια Δ.Ο.Γ.Μ.Α


Foveras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατ'αρχας ενα μεγαλο ευχαριστο σε ολους οσους απαντησαν ως τωρα αλλα και σε οσους πιθανον θα απαντησουν στο μελλον. Ειναι πραγματικα σημαντικο για εμας η κριτικη θετικη ή αρνητικη, γιατι ειναι ενας σημαντικος τροπος για να βελτιονωμαστε.

Το γνωριζουμε καλα για τα πολλα προβληματα που υπαρχουν στα κομματια μας. Ιδιος ως προς τον τομεα την ηχοληψιας αλλα και της τεχνικη μας.

Ισως και σε αυτο να οφειλεται το γεγονος οτι μεσα σε 7 μηνες εχουμε συνθεσει περιπου 16 τραγουδια + 2  απο παλια και οσες ωρες και να κανουμε προβα δεν φτανουν. Συν το χρονο για να προετοιμαστουμε για δυο live που εχουμε κανει.

Και ολα αυτα δεν τα αναφερω ως δικαιλογιες αλλα ως μια "υποσχεση" για καλυτερα πραγματα στο μελλον.

Ελπιζω σε περισσοτερες απαντήσεις στο μελλον. Και παλι ενα μεγάλο ευχαριστό.

Foveras

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αχχχχ.... αν προσέχαμε και λίγο παραπάνω την ορθογραφία μας.... :-\

 

ΟΚ ηρέμησε ένα λάθος έκανε το παιδί από απροσεξία,μπορεί να συμβεί στον καθένα ;)!

 

Btw συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!πάντως το θέμα παιδιά είναι να γουστάρετε αυτό που κάνετε,να είστε δημιουργικοί και να γράφετε δικά σας κομμάτια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήρεμος είμαι βρε φιλαράκι και το είπα επίσης πολύ ήρεμα...

 

Απλά είναι πολλά τα λάθη και να πω πως δεν έχει το noiz αυτόματο

ορθογράφο... ::)

 

Back to topic...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν το "παρακαλώ" είναι πραγματικά καλό και δεν ξέρω πως σκ$%α κατάφερε να μου θυμίσει μέχρι και Ιωαννίδη στο ρεφραίν. Πολυ ωραίο πραγματικά. Και τα άλλα κομμάτια καλά ειναι αλλά πχ. για τα γουστα μου το βραδυνός ουρανός είναι "κλασικό ελληνικό ροκ" αν και πάλι ειναι ανω του μέσου όρου.

Ηχητικά ειναι ωραίο demo με τα ντραμς όχι και τόσο καλά παιγμένα αλλά οκ, demo ειναι, δεν ειναι παραγωγή της COLUMBIA. Ιδιαίτερη η φωνή στις μεσαίες οκτάδες, χάνει λίγο στα χαμηλά, να προσπαθήσετε να παίζετε τα κομμάτια στην οκτάδα που κυριαρχεί η φωνή σου.

Update: ¨οσο ακουω και τα άλλα κομμάτια όλα έιναι πολύ ωραία.. μπράβο. Επίσης κάτι που δεν ανέφερα είναι ότι οι στίχοι ειναι όντως καλοί.. σπάνιο για ελληνική μπάντα. Μπραβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Σίγουρα βρισκόμαστε σε ερασιτεχνικό επίπεδο ακόμα, αλλά δε πρόκειται να το βάλουμε εύκολα κάτω. Άλλωστε τίποτα σε αυτή τη ζωή δε μπορεί να κατακτηθεί χωρίς κόπο, ιδρώτα και αγάπη. Ας στηρίξουμε, λοιπόν, όλοι αυτή τη προσπάθεια (ο καθένας με τον τρόπο του) και γενικότερα την προσπάθεια όλων των νέων συγκροτημάτων στον ελληνόφωνο rock χώρο. Ελπίζουμε πως όσο περνάει ο καιρός και εμείς να βελτιωνόμαστε και εσείς να ικανοποιήστε περισσότερο από το αποτέλεσμα μας! Καλά να είστε και εις το επανειδείν!!! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά εσείς να γουστάρετε καταρχήν αυτό που παίζετε και θα υπάρξουν κοινά που θα σας γουστάρουν και μή. Εμένα προσωπικά μου αρέσετε σαν σύνολο αλλά φαίνεται οτι κάτι λείπει για να χαρακτηρίσω rock τον ήχο σας. Νιώθω πως κατευθύνει η μελωδία της φωνής την μουσική σας και δεν δίνει την αγριάδα που πρέπει. Ίσως να είναι οτι γενικά τα τραγούδια στο συνολό τους είναι πολύ απλά σαν συνθέσεις. Εντάξει καλό είναι αν δεν θέλετε να τα σπάτε.. και υπάρχει κόσμος που ακούει χαλαρές μουσικές. Για τα γούστα μου θα ήθελα να ακούω και κανα overdrive παραπάνω..

 

Εγώ φυσικά δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα..  ;D

Οι στίχοι σας καλοί.. συνεχίστε.. ακούστε λίγο frusciante για έμπνευση  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες αργότερα...

Ακουγοντας και παλι τα κομμάτια όλα είναι πολύ ωραία και ανω του μεσου ορου της ελληνικής ανέμπνευστης ροκ. Επίσης να πω ότι "κυριε πρόεδρε" είναι αψογη σύνθεση ικανή να ανυψώσει κάθε τρίχα μου.

;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες αργότερα...

 

Ισως και σε αυτο να οφειλεται το γεγονος οτι μεσα σε 7 μηνες εχουμε συνθεσει περιπου 16 τραγουδια + 2  απο παλια και οσες ωρες και να κανουμε προβα δεν φτανουν.

 

 

:o Προσπαθήστε να είστε πιο επιλεκτικοί στα κομμάτια σας. 16 τραγούδια σε 7 μήνες σημαίνει οτι ξοδεύετε περίπου 15 μέρες ανα τραγούδι!!! Πόσο λεπτομερής κ προσεκτικός μπορείς να είσαι σε 15 μέρες?.. Οκ τα κομμάτια είναι απλοικά αλλα βάλτε περισσότερο μεράκι. Δεν χρειάζεται να βγάλτε διπλό CD.  :P

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου