Warhead Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Τα σχόλιά σας για αυτό το κομμάτι, σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Warhead [Το συνημμένο αφαιρέθηκε μετά από παράκληση του warhead] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 _ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Εγώ ;D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Καλό :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_1982 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Way to go Warhead :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Way to go Warhead :) Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 δυναμη !!!αν και δεν ειμαι fan τοσο metal καταστασεων το κομματι εχει δυναμη τρελη και πολυ καλη δουλεια στην ηχογραφηση ωραιοι RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Μελωδικότατο, συμπαγέστατο, με αέρα, μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warhead Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Σας ευχαριστώ παιδιά. Να σημειώσω ότι ουσιαστικά οι ηχογραφήσεις γίνονται από 2 κιθαρίστες από Δ.Προάστια και ψάχνουμε υπόλοιπα μέλη για δημιουργία μπάντας. Το αποτέλεσμα βγαίνει από Fender USA strat->Boss GT6->Kάρτα ήχου->Sonar (+drumkit from hell plug-in του EZDrummer), οπότε χαίρομαι που αρέσει γενικά ο ήχος, δεδομένου του εξοπλισμού..! Μάλιστα το συγκεκριμένο τα έγραψα/ηχογράφησα εγώ σε ένα μεσημέρι..! Αλήθεια, παρατήρησε κανείς πως το κομμάτι δεν έχει μπάσο...; :P Αν κάποιος ντραμερομπασιστοτραγουδιστής ενδιαφέρεται να μπεί στο σχήμα η ξέρει κάποιον που να μπορεί να ενδιαφέρεται, pm me ;) Άλλα σχόλια ευπρόσδεκτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Αλήθεια, παρατήρησε κανείς πως το κομμάτι δεν έχει μπάσο...; :P δε χρειάζεται παρατηρητικότητα :P του λείπει το μπάσο, θα ήταν πιο συμπαγές. κατά τα άλλα καλή προσπάθεια, ωραίες ιδέες και ωραία ανάπτυξη. keep rockin' btw μήπως εννοείς terra infernal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση