alderbody Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 επισης θελω ενα τζακι ρε σ κ χιονι για να το ακουσω ευχαριστα! :P οντως.... δροσισε! Merry Christmas Everyone!... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 μια χαρα ειναι η τζαζ το καλακαιρι παρέα με τα τζιτζικια κ τα τζατζικια.Τι το θελετε κ σε ρέγγα διασκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Πολύ ωραίο trigga, μπράβο! Όσο μ'αρέσει η τζαζ, άλλο τόσο δεν νιώθω από jazz στην κιθάρα... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 μια χαρα ειναι η τζαζ το καλακαιρι παρέα με τα τζιτζικια κ τα τζατζικια. ναι αλλα το δικο σου βγαζει μια ατμοσφαιρα χειμωνιατικη. κλεινω τα ματια και βρισκομαι σε κυριλε cafe' κι εξω χιονιζει και ολοι ειναι με τα χριστουγεννιατικα ψωνια στα χερια... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Εξαιρετικό. Ταξιδιάρικο, ευάκουστο, ευήλιο, ευάερο. Για ποιο βιβλίο μιλάς; Δώσε τα φώτα σου να ξεστραβωνόμαστε οι επίδοξοι τζίτζικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 αμα βάλω απο πίσω λίγο κύμα να σκάει λές να βελτιώσω τπτ σε ατμόσφαιρα?Κριμα να πάω με λάθος εποχές ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 jody fisher και τα 4 beginners,intermadiate,mastering impro,mastering chord/melody. Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω στο φόρουμ αυτο το βιβλίο.Πάντως έχω δεί πολλά βιβλία για τζάζ κ εδώ σε συνδιασμό με τον 1 χρονο ωδείο είμαι σπέσιαλ.Καταλαβαίνω οτι λεεί να μαθαίνω κ νεα πράματα.Με ενα τέτοιο κ ακομα ενα για να μάθεις παρτιτουρα είσαι κομπλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 πολυ ωαραιο σου βγαζω εισιτηριο κατευθειαν για Μανχαταν :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 μονο αν ρθεις κ εσυ μαζί κ φέρεις κ κιθαρόνι καυτό απο παπού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Ωραιος και καθαρός παιχτικα και πλεον jazz!!! Θα συμφωνισω οτι ο ηχος σου εφτιαξε...,μερα με την νυχτα με προηγουμενα clip. Αντε θα πιασω και εγω τα 4 books μα σε σκισω... ;D ;D ;D και ας εχω χάσει και το focus... ;D ;D ;D Ωραιος παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση