trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Κλασσικά τζαζίλα το πράμα.Διαβάζω ενα βιβλίο μετα απ το σόκ που έπαθα οταν είδα ενα παλεκάρι να παίζει το κερατο του για ζέσταμα. Το γραψα για να με ακούσω κ να δώ πως αξιοποιησα την νέα γνώση. Ρίξτε κανα σχόλιο ναούμ Υ.Γ.Ξεχασα να πώ οτι εγραψα με το κεφάλι το crate κ εβαλα ρεβέρμπ απ το προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 το τριγγατο αγορι επεστρεψε δυναμικα! πολυ ομορφο κ γλυκο παιξιμο λιγο ανχωμενο ομως σε μερικα σημεια για περισσοτερες λεπτομεριες ας μιλησουν κ οι γνωστες της jazz γιατι εγω σαν απλος ακροατης ελαλησα. επισης θελω ενα τζακι ρε σ κ χιονι για να το ακουσω ευχαριστα! :P γραψε κανα ρεγκε σαρδελε να σε στο κλιμα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 ειναι το πουστικο το ρέκ.Μολις το πατάω γίνεται λίγο μπάχαλο στα ενδόψυχα ναούμ. Αν κ αυτή τη φορά ήμουν πολύ ανετος μολις τελείωσα το θέμα στην αρχή.Τα λίγο οτι ναναι που ακούγονται στα τάστα είναι απο την ταχύτητα που δεν την έχω ακόμα.Τεχνικά λάθη κ όχι αγχωτικά θα λεγα, εκτός απο τον πρώτο κύκλο του θέματος που είναι τελείως κλανιά. τενκ γιο μπλουζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο! θα προτιμούσα λίίίίίγο περισσότερο βιμπράτο (εννοώ χρήση σχεδόν με την "πρωτη ευκαιρία" που το χέρι θα σταματήσει σε μια νότα και επίσης λίγο πιο έντονο depth αν γίνομαι κατανοητός ;D ) - αν και δεν είμαι σίγουρος οτι ταιριάζει σε τζαζ αυτό που λέω ;D. είναι αυτοσχεδιασμός στιγμής? :o μένω έκπληκτος! πολύ ωραίες ιδέες! πολύ καλή αξιοποίηση της νέας γνώσης ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 το depth εννοείς το reverb?Για το βιμπράτο ναι είναι σε κάποια σημειά λίγο χωρίς αλλα πολύ λίγα αφου δεν πολυγουστάρω κρατάω διαρκεια μεγάλη στη νοτα.Μονο σε μελωδίες. Η ακολουθία είναι πάνω σε μια άσκηση ενός βιβλίου που κοιταω κ την πέρασα στο biab, έγραψα κ μια γρήγορη μελωδία, το κοίταξα σε επίπεδο ανάλυσης κ άρχισα να δίνω νότες :P τενκ γιο επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 το depth εννοείς το reverb? εννοώ το "depth" του βιμπράτο σου, αν υπήρχε ;D δηλαδή η απόκλιση των συχνοτήτων να μεγαλώσει ελάχιστα. το εμπνεύστηκα απο το depth των chorus αν με πιάνεις ;) :P a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 xaxa κατάλαβα τώρα.Αυτο το βιμπράτο είναι μεταλιάρικο κ με 8ρα χορδή νομίζω.Εδω το όργανο σπικάρει στα 13 που να πάει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Triggaman, άρχισες να σουλουπώνεις τις ηχογραφήσεις σου και ηχητικά... Θυμάμαι κάποια παλαιότερα σου κλιπς γι'αυτό και το αναφέρω.. Πώς την έγραψες την κιθάρα?? Για το παίξιμο έχω να πω ότι προοδεύεις με σταθερά βήματα.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Tiggraκο μου πολύ όμορφα ρε συ! :) Ωραία κι όμορφα. Να σου πω ο ήχος είναι ατόφιος από το Crate Powerblock ή μέσα από ενισχυτή και μικρόφωνο; Αν ΝΑΙ στο πρώτο τότε έχει καταπληκλτικό ήχο! Πραγματικά πολύ γλυκό. Το reverb σου είναι όσο χρειάζεται, άριστο! Μπράβο Tiggraκο! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 είπα ωρε είναι η κεφάλα crate κατευθειαν στην κοντσόλα κ μετα στο maudio καρτόνι. Ρεβέρμπ flstudio plugin. Εγω αυτο που παρατηρω είναι οτι η κιθάρα μου ακούγεται σαν κιθάρα με μπολικα μεσαία.Πριν πενιές δεν άκουγα με τα guitarig-amplitube.Τώρα ακούς σκασιες απο πενα.Πολυ καθαρότητα κ τπτ απο εφε.Που να ακούσεται κ τον mesa-exo boogie τι γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση