iliasbass Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Η μπαντα που με εκανε να πιασω κιθαρα στα χερια μου ηταν οι Iron Maiden καθως προσπαθουσα να κανω οτι παιζω κιθαρα μπροστα στο καθρεπτη (12 χρονων) ξαφνικα ακουστηκε κατι σαν το κουπλε του aces high... αυτο ηταν... το μικροβιο του μεταλλα εξελιχθηκε σε ...ιωση καπου στα 14 μου η κιθαρα εγινε μπασσο (ετρωγε πολυ) και μετα το στρατο ακουγα κατι σε placebo και puressence κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Γρούπ, σχήματα και μουσικοί με επιρρέασαν πολλοί αλλά πιστεύω ότι τίποτα δεν μπορεί να αποδώσει νοήματα και συναισθήματα όπως μια φωνή. Θέλω να πω μόνο για 4 φωνές που όταν τις ακούω νομίζω ότι αποκτάει μεγαλύτερο βάρος το κομμάτι που τραγουδάνε. John Osbourne Mike Patton Σωτηρία Μπελου Ελένη Βιτάλη ...και πολλοί άλλοι, ανεξαρτήτως φιλοσοφίας και εθνικότητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Μουσικοί: DAVID GILMOUR Carlos Santana Mark Knopfler Γιάννης Σπάθας Μπάμπης Παπαδόπουλος Συνθέτες: Mάνος Χατζιδάκις Μάνος Λοίζος Rene Aubry www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Να συμπληρώσω και την Amalia Rodrigues στις φωνές...τώρα που σκάλιζα τα album. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fm Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 ο cobain με εκανε να πιασω κιθαρα,ο slash κ ο page μου εδωσαω τν les paul,ο tonny iommi κ michael schenker με εβαλαν στο metal k διδαχτηκα τα blues απο τους θεους gilmour,gallagher,bb king,gary moore κ πανω απο ολα jimmi hendrix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zik Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 απο ελληνες Πρετζας Κωστας και απο βαρβαρους Birelli Lagrene κορυφαιοι στο ειδος τους (και οχι μονο) http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Το γιατί και πως παίζω, δε ξέρω αν φταίει μια αγάπη για μουσική ή κάποιος μουσικός συγκεκριμένα, αλλά θυμάμαι ότι η μουσική απέκτησε νόημα για μένα όταν πρωτοάκουσα το love in an elevator των Aerosmith. Από εκεί και περα όλα πήραν μια πορεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι έφαγα τρελό χαστούκι όταν άκουσα τον δίσκο του Jeff Buckley :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 O πρώτος δίσκος των Pink Floyd, τα προσωπικά του Barrett και οι Black Sabbath. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Σε 3 διαδοχικές περιόδους έπαθα ισάριθμες διασείσεις.... 1) Muddy Waters 2) Son House 3) J.D.Short Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση