playloud Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Αμα οι κασετες ειναι βιντεο και πριν το '78 (πριν φυγει ο Uli δηλαδη) τις αγοραζω εγω ;D Οσο για την μπυρα να σαι καλα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 είστε σαπιοι ρε.Χαλάτε το θεμα του παιδιού με τις βιντατζίες κ τις γνώσεις σας ρε. Ερε altered που σας χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 είστε σαπιοι ρε.Χαλάτε το θεμα του παιδιού με τις βιντατζίες κ τις γνώσεις σας ρε. Ερε altered που σας χρειαζεται Κανεις λιγακι λαθος τριγκα, εγω στο παιδι ισα ισα που του εδωσα και συμβουλη (ΑΝ τη θελει). Αλλος πεταξε παπαριες απο αλλο thread εδω μεσα, ισα ισα που του αναγνωρισα οτι τα λεει και καλα τα θεωριτζιδικα. Μην διαβαζουμε ΜΟΝΟ αυτα που μας συμφερει ΥΓ Για το βιντεο δεν κανω πλακα ε? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Εγω φιλε μου θα σου δωσω μονο ΜΙΑ συμβουλη, αν και ΟΧΙ δασκαλος, την οποια χαρηκα πολυ που την λεει και ο μεγιστος Eric Johnson στο πρωτο του βιντεο. ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΣΟΥ. ΟΛΗ. Απο το πρωτο εως το τελευταιο ταστο, απο την Μι μπασσο ως και την Μι καντινι. Να ξερεις ΠΑΝΤΑ οποια νοτα και να πατησεις σε δεκατα του δευτερολεπτου ΠΟΙΑ νοτα ειναι. Ετσι δεν θα "κλειστεις" ΠΟΤΕ σε καλουπια, θεσεις, σχηματα κι αλλες τετοιες αηδιες αλλα σε αυτο που ΕΣΥ διαλεγεις να παιξεις και θα ξερεις παντα ΤΙ ειναι αυτο που παιζεις Φαντασου να μαθεις τις κλιμακες σαν σχηματα και θεσεις, να παιζεις live και σου σπασει η ΣΟΛ χορδη ας πουμε. Την εκατσες +1000000!όλοι οι μουσικοί μαθαίνουν κλίμακες με νότες και εμείς τις μαθάνουμε με δαχτυλάκια :P http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Για ριξε εδω μια ματια http://www.riffinteractive.com/catalog/main.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 φουφουμάκη τα χεις τρέξει αυτά?Μεγάλες απάτες είναι όλα ρε.Οτι βρήκα τα δοκίμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Τα εχω σχεδον ολα και ειναι πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 στην αρχή προσπάθησα να διαβάσω μουσική απο κει μέσα αλλα ηταν πολύ κάψα.Μετα με τη τζάζ δε το συζητώ, καμμια σχέση το άθλημα. Βεβαια παραδέχομαι οτι εχει γραμμένα μονο τα πιο κύρια θεωρητικά κ απλοποιημένα-κομπογιαννητικα ωστε να καταλαβαίνει κάποιος που δεν ξέρει τπτ απο θεωρία.Για αρχή κ για αποστήθιση που έκανα εγώ καλά ήταν αλλα μέχρι εκεί.Τεσπα οπως τη βρίσκει κανείς.Βεβαια στο τέλος το παιδί θα πρέπει να διαβάσει ολο το ίντερνετ ετσι όπως το πάμε. Καταλήγοντας συνοψίζω οτι είναι κοινός τόπος του καθενος μας να τη βρίσκει με διαφορετικα εργαλεία, οπότε οντας ενα υποκειμενικό θεμα είναι στην κρίση μας με το τι θα δουλέψουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Δεν ειπα να μαθεις Jazz απο εκει ;D ;D ;D ;D Για καποιον που ειναι στην αρχη ειναι πολυ καλο το συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mobynik Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις (όσο για τα off-topic, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί μέσα στο χαβαλέ να υπάρχουν και κάποια σοβαρά πράγματα). Σχετικά με τη γνώση των νοτών στην ταστιέρα, θα έλεγα πως δεν είμαι και τόσο αρχάριος, έκανα κάποια χρόνια κλασσική κιθάρα, οπότε το μανίκι το γνωρίζω σχετικά καλά. Το θέμα είναι ότι ενώ παίζω αρκετά χρόνια και ηλεκτρική, αποφάσισα τον τελευταίο καιρό να ασχοληθώ με το solo πιο συγκεκριμένα (μέχρι τώρα έπαιζα σχεδόν με το αυτί, στηριζόμενος στο ότι τα δάχτυλά μου "πάνε" λόγω της κλασσικής). Μερικά από αυτά που είπατε τα βρίσκω ιδιαιτέρως χρήσιμα. Απλώς να έχετε υπόψη ότι με ενδιαφέρουν κυρίως τα στάδια....δηλαδή καλό είναι να ξέρω όλες τις κλίμακες σε όλες τις θέσεις, αλλά αυτό απαιτεί κάποια βήματα. Προσπαθώ δηλαδή να δω πως πρέπει να ξεκινήσω και πως να συνεχίσω. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Υπογραφή....Πρίφτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση