menelaos Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2008 ..............τελικα...; :( :( :( :( ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2008 ...ανέμεινε στο ακουστικό σου γιατί Ρότερνταμ δεν πήγα ακόμη - μας φάγανε οι συναυλίες. Κι έρχονται κι άλλες. ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Αλήθεια, έχουμε κανένα νέο ρε παίδες για του Abraxas?? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχώς Μενέλαε δεν τους έχω δοκιμάσει τους Abraxas ακόμη. Από το μαγαζί στο Ρότερνταμ μου έχουν πει ότι όσους Bareknuckle φέρνουν και τους βάζουν στις κατά παραγγελία κιθάρες τους, ως δια μαγείας εξαφανίζονται!!! ;D ;D (και οι κιθάρες, και οι μαγνήτες...) Μυστήριο πράγμα βρε παιδί μου! :D Αν ανεβούμε κατά Musikmesse θα έχεις λεπτομερή αναφορά με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... ;) Να σου πω μόνο ότι ανησυχείς για ΠΟΛΥ προχωρημένες αγορές ενώ σου λείπουν πιο... βασικές. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 hahaha they're on their way buddy ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση