menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Τι ξέρουμε για τα παλικάρια αυτά;;; http://bareknucklepickups.co.uk/ZH-abraxas.html :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο σετ, αλλά επειδή έχω αγοράσει σετ του συγκεκριμένου κατασκευαστή, τα πιο καλά ξοδεμένα λεφτά ήταν αυτά της τηλεφωνικής μας συνομιλίας. O Tim έχει όλη την καλή διάθεση να σου κάνει αναλυτικότατη περιγραφή και προτάσεις ανάλογα με την κιθάρα που διαθέτεις και τον ήχο που ψάχνεις. Θα πρότεινα λοιπόν πρίν δώσεις 200-300 ευρώ για ένα σετ μαγνήτες να δώσεις 5 ευρώ για ένα τηλεφώνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Εγω πηρα αυτους τους μαγνητες http://www.bareknucklepickups.co.uk/ZH-painkiller.html http://www.bareknucklepickups.co.uk/ZH-themule.html Τους εβαλα πανω σε μια Petrucci BFR Μπορω να πω οτι παιζουν καλα με overdrive ηχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Moυ αρέσει που πρέπει να υπάρχουν γύρω στα 11-12 ποστς ήδη για τους Βare Knuckle γενικά, ο Μενέλαος ρωτάει για τους Abraxas και σπεύδουμε να τον πληροφορήσουμε πάλι για τους... Βare Knuckle γενικά. Σαν να ρωτάει κάποιος για μια στρατ και να του λένε οι άλλοι "ξέρεις, δεν έχω παίξει με μια αλλά τα Φέντερ είναι φοβερά όργανα, ειδικά η Τelly και η Jazzmaster"!! ;D Δεν σκόπευα να γράψω τίποτα στο θρεντ μιας και δεν τους έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά τελικά είπα να επισημάνω το... ανορθόδοξο της υπόθεσης. Με εκτίμηση λοιπόν προς τους αγαπητούς ανωτέρω συνφορουμίτες που δεν αμφιβάλλω ότι επιθυμούν μόνο να βοηθήσουν :) , ας μιλήσει κάποιος για τους Abraxas ΑΝ τους έχει παίξει ο ίδιος ή αν τους έχει τοποθετήσει στην κιθάρα του. ΥΓ.1. Αν θέλετε, μπορείτε να περιμένετε μια ανταπόκριση κατά το τέλος της εβδομάδας που θα πεταχτώ στο Ρότερνταμ - ένα γνωστό μου μαγαζί έφερε πολλούς Bare Knuckle, τους έβαλε σε κιθάρες τους και θα κάνω ένα ωραιότατο συγκριτικό. Ό,τι πρέπει - πού να τρέχω σε Λονδίνα, Nτένμαρκ στριτς και δε συμμαζεύεται. Θα κοιτάξω κι ένα παλιότερο θρεντ για να γράψω μερικές εντυπώσεις εκεί. YΓ.2. Όχι, εννοώ ότι θα κάνω συγκριτικό για μένα, και ότι στο φόρουμ θα γραφτεί ένα μικρό μικρό ρεζουμέ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Αν μπορέσεις να τσεκάρεις τους αμπράξιους θα χαρώ πολύ να ακούσω μια γνώμη bloody! ;) Καλή η ιδέα για το τηλέφωνο, thanks ;) Όσο χαζό και αν ακούγεται δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, χαχαχα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Γράψε ένα review και για τους "Mother's Milk" please!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Ο Μενέλαος εκτός από Muse πρέπει να έχει προτίμηση και σε Santana μεριά... PRS, οι Abraxas που φτιάχτηκαν ειδικά για ήχους τέτοιους... Από την άλλη, ο Ελαβντου πρέπει να αγαπάει ιδιαίτερα και τον Frusciante, μιας και ενδιαφέρεται για τους Mother's Milk. Θα δω τι μπορώ να κάνω, αν τους έχουν, βέβαια... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Xαχαχα, αλήθεια είναι, μου αρέσει πολύ ο ήχος του santana ;) Αν και γενικώς δεν ψοφάω και για πολλά τραγούδια του. Όπως επίσης λατρεύω και τον ήχο του May και του Roth! :) Ps. PRS δεν πήρα λόγω του santana όμως, άσε που θεωρώ τις Santana τις πιο κακόγουστες PRS που παίζουν ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Από την άλλη, ο Ελαβντου πρέπει να αγαπάει ιδιαίτερα και τον Frusciante, μιας και ενδιαφέρεται για τους Mother's Milk. Δε με χαλάει ο Frusciante, αλλά εδώ που τα λέμε, δε θεωρώ τον ήχο του και τον απόλυτο ήχο strat... ::) Παρόλα αυτά, έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο σετ (mother's milk) είναι το πιο early-60s-era-oriented set (σαν να λέμε εποχής 1960-62) από όσα βγάζει η Bare Knuckle. Κι για μένα, οι πιο ενδιαφέρουσες ηχητικά strat, βγήκαν εκείνη την εποχή ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 ασχετο: Ωραιο αβαταρι, Ηλια... ναι, το εχω κανει αυτο που δειχνει... 8) ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση