Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Από τους κλασσικούς μέχρι και σήμερα οι περισσότεροι επαγγελματίες μουσικοί θέλουν να παίξουν μουσική, που θα αρέσει στον κόσμο και να πουλησει. Σωστος ο Μενελαος. Τα υπολοιπα που λεγονται, ειναι απλως λογια. Οσα δεν φτανει η αλεπου κ.λ.π, κ.λ.π. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Από τους κλασσικούς μέχρι και σήμερα οι περισσότεροι επαγγελματίες μουσικοί θέλουν να παίξουν μουσική, που θα αρέσει στον κόσμο και να πουλησει. Σωστος ο Μενελαος. Τα υπολοιπα που λεγονται, ειναι απλως λογια. Οσα δεν φτανει η αλεπου κ.λ.π, κ.λ.π. Από τη πόρτα σου περνώ Και τηγανίζεις ψάρια Μου πετάς ένα κεφτέ Ευχαριστώ δε καπνίζω Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2008 κι ομως ωρες ωρες εσυ φίλος την παλεύεις.Βεβαια 8ες δουλεια στην ακυρίλα αλλα καλα το πας το γράμμα. Υ.Γ.Τπτ για τα σβήστα πρόχειρο έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2008 Από τη πόρτα σου περνώ Και τηγανίζεις ψάρια Μου πετάς ένα κεφτέ Ευχαριστώ δε καπνίζω Θελει να πει κατι ο ποιητης; ΥΓ.Trigga καλως ηρθες στο club (χα χα χα χα χα χα χα) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 α τενκ γιο πιντια, μι ανιβάζιτι. Βαρτάνη θα φροντισω φρυτέζα πάντως να μην καταλήξω, ούτε να κανω low budget production κομματι ναπούμ.Εγω απο Abbey road κ πάνω. Σας αγαπώ όλους ΛΑΚΗΣ με τα ψηλα ρεβέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Να πω την αληθεια trigga,εσυ δεν εχεις προβλημα, γιατι εχεις τον αγιο el... διπλα σου,να σε προστατευει και ας μη το εχεις αναγκη. Με το ζορι.Με το στανιο.Κατι τετοιο. 8) 8) 8) Και να προσεχεις παιδι μου, γιατι υπαρχουν κακοι ανθρωποι εκει εξω και θα θελουν να σε κανουν .....ροκά. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Από τη πόρτα σου περνώ Και τηγανίζεις ψάρια Μου πετάς ένα κεφτέ Ευχαριστώ δε καπνίζω Ανέβηκα σε μια μηλιά Να κόψω ένα καρύδι Μα το πηγάδι ήταν βαθύ Και χάσαμε το τρένο ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Από τη πόρτα σου περνώ Και τηγανίζεις ψάρια Μου πετάς ένα κεφτέ Ευχαριστώ δε καπνίζω eye είσαι θέος.... πολύ καλό.... ;D ;D ;D ;D ;D www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Να πω την αληθεια trigga,εσυ δεν εχεις προβλημα, γιατι εχεις τον αγιο el... διπλα σου,να σε προστατευει και ας μη το εχεις αναγκη. Ειλικρινά τώρα πες μου ρε Βαρτάνη, δε βαριέσαι; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2008 το επισόδιο το χω χασει κ δεν ξέρω ρε φρυτεζα.Εχω γενικά πολλες προστασίες, πολλους οπαδούς κ πολλούς αντιπάλους.Γενικά ομως δεν τους δανείζω.Εχω κ κονε για το δημοσιο αλλα λίγο δύσκολο να σε βοηθήσω να κατοχυρώσεις τον ήχο σου.Αμα κανεις δίαιτα ίσως βρώ καμια καρέκλα να σ'αντέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση