anti_3 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Καλημέρα , γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ηχογράφισης ακουστικής drums :o; Είμαι σίγουρος ότι ο ήχος δεν θα είναι όπως αυτός του στούντιο αλλά με ενδιαφέρει το θέμα.Απ'ότι έψαξα , βρήκα μόνο για κιθάρες και γενικά για ηλεκτρονικά όργανα. I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Βρές πρώτα τρόπο να πάρεις ήχο απο τα ντραμς σου, με κάποιο σετ μικροφώνων πχ, πέρασέ το απο μια κονσόλα να κάνεις την μίξη σου, και μετά παίρνεις μια κάρτα ήχου και ηχογραφείς στον υπολογιστή με οποιοδήποτε πρόγραμμα. Η ηχογράφηση ακουστικών ντραμς δεν είναι ευκολή υπόθεση και θέλει και κατάλληλο χώρο. Επίσης κοστίζει αρκετα. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anti_3 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Βρές πρώτα τρόπο να πάρεις ήχο απο τα ντραμς σου, με κάποιο σετ μικροφώνων πχ, πέρασέ το απο μια κονσόλα να κάνεις την μίξη σου, και μετά παίρνεις μια κάρτα ήχου και ηχογραφείς στον υπολογιστή με οποιοδήποτε πρόγραμμα. Η ηχογράφηση ακουστικών ντραμς δεν είναι ευκολή υπόθεση και θέλει και κατάλληλο χώρο. Επίσης κοστίζει αρκετα. :-X Ευχαριστώ , καλύφθηκα :) . I'm gonna fight em all... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djObiwan Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Καλημέρα , γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ηχογράφισης ακουστικής drums :o; Είμαι σίγουρος ότι ο ήχος δεν θα είναι όπως αυτός του στούντιο αλλά με ενδιαφέρει το θέμα.Απ'ότι έψαξα , βρήκα μόνο για κιθάρες και γενικά για ηλεκτρονικά όργανα. εχω την υποψια οτι εννοεις drum programming παντως..ισως επειδη ειναι νωριιιιις ακομα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση