tomas62 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2005 Εχω ξεκινησει να μαθω ακουστικη κιθαρα αλλα ειμαι αριστεροχειρας την μοναδικη αριστερη κιθαρα που βρισκω στην πατρα ειναι μια stagg (αυτην πηρα)kαι την fender dg14 μπορω να αγορασω μια ακουστικη και να την μετατρεψω σε αριστερη ? αν γινεται αυτη η μετατροπη εκτος απο τον καβαλαρη αλλαζουμε και τιποτε αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2005 αν σε βολευει το σωμα της κιθαρας δεν θα εχεις προβλημα. Σε live που ειχα δει τους doves ο τραγουδιστης επαιζε με το μπασσο αναποδα. Βασικα και εγω ειμαι αριστεροχειρας και κιθαρα και ντραμμς παιζω κανονικα σαν δεξιοχειρας :? Στο προηγουμενο συγκροτημα ο ντραμμερ (δεξιοχειρας) επαιζε αριστερα 8O κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2005 Συμπερασμα: οπως σε βολευει κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Θα πρέπει να αντιστέψεις το saddle & nut :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση