kilon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 ...και όμως όπως θα σου αποδείξω σε λίγο καιρό, κιθάρες και γραφικά είναι άμεσα συνδεδεμένα (ενώ γραφικά και πλήκτρα μου φαίνεται λίγο πιό δύσκολα)... είσαι καμένος , βάλε λίγη αλοιφή να περάσει. Τέρμα τα off topics, caput , finito , the end www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 είσαι καμένος , βάλε λίγη αλοιφή να περάσει. Τέρμα τα off topics, caput , finito , the end και τι εισαι συ ρε φιλαρακι να πεις ποτε τελειωνουν τα off topic? εγω λεω να αρχισουμε να μιλαμε για τον Aphex twin ΤΩΡΑ!!! Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D παιδια σοβαρά τώρα , άδικα σπαταλάτε την ώρα σας με θέματα εξοπλισμό , η γνώση είναι το Α και Ω και απο εκει και πέρα η εμπειρία . Μην σπαταλάτε τα νίατα σας, δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Τρία είναι τα μυστικά της επιτυχίας 1) Σκληρή Δουλειά 2) Σκληρή Δουλειά 3) Μια όμορφη γκόμενα για τις δύσκολες ώρες !!! Δώσ μου καλή μουσική και χάλια εξοπλισμό anyday baby!!! Έχω ακούσει φοβερά κομμάτια με samples 8 bit kai 6khz !!! www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 ... η γνώση είναι το Α και Ω και απο εκει και πέρα η εμπειρία ... Προφανώς ξεχνάς το ταλέντο...το πιο δύσκολο και σπάνιο απ όλα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Πωπωωωωωωωωω μ'αυτή την ιστορίααααααα! Έλεος. Σιγά το περίεργο που είπε ο άνθρωπος. Είμαι ο ορισμός του τσογλανιού που περιγράφει ο Playloud και δεν προσβλήθηκα (άλλωστε υποθέτω χαριτολογόντας το έλεγε ο άνθρωπος). Παρεμπιπτόντως και ο ίδιος αισθάνομαι λίγο ένοχος που έχω κιθάρα κ πετάλια αξίας 4000€ και ως κιθαρίστας δεν αξίζω ούτε το μισό από πολλούς που αναγκάζονται να παίζουν με κιθάρες 300€. Τι το περίεργο λέει ο άνθρωπος; Κρίμα που φοβερά όργανα "χαραμίζονται" σε λιγότερο ικανά χέρια. Μην τα παίρνουμε όλα επιθετικά και ανάποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Είμαι ο ορισμός του τσογλανιού που περιγράφει ο Playloud οχι ρε, εσυ δεν πιανεσαι, εχεις γνωρισει τον Uli ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Σωστό κ αυτό βέβαια ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Δηλαδή, οποία ανωριμότης...κοτζάμ μαντραχαλάδες, γέροι ανθρωποι, παππούδες κι ακόμη ασχολείστε με ποταπά του στυλ τιμή μουσικού οργάνου? πάτε καλά? πρόλογος του μάρκετινγκ, θύμα του λάιφσταιλ και όλα αυτά.Απο προσωπική εμπειρία, όσους σπουδαίους μουσικούς έχω γνωρίσει, τα όργανά τους ήταν ως επί το πλείστον της σειράς κι ενίοτε σε κακό χάλι...Τώρα φυσικά αν μιλάμε για ποπ-μουσικούς "βιτρίνες" - βιομηχανίες εσόδων, οκ, εκεί πάω πάσσο. Τα ρέστα μου. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 το ταλέντο το περνάει απο πάνω η γνώση το ισοπεδώνει και δεν αφήνει ούτε κομματάκι για δείγμα. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2008 το ταλέντο το περνάει απο πάνω η γνώση το ισοπεδώνει και δεν αφήνει ούτε κομματάκι για δείγμα. Μήπως ήθελες να γράψεις ακριβώς το αντίθετο? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση