lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Εγώ σοβαρά πιστεύω ότι το νοιζ είναι εθιστικό. Χωρίς πλάκα: Με το που κάθομαι στ υπολογιστή, αυτόματα πατάω τα bookmarks του νοιζ και του gmail. ΣΚεφτόμουν να ανοίξω poll για να δω αν ειμαι όντως εθισμένος. Συμφωνα με το noiz είμαι noizholic. Άρα ναρκωτικάκιας. Κιτρινιάρης... ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Άρα μπορούμε να σε φωνάζουμε KurtGG από δω και πέρα? ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Θυμάμαι όταν έκανα την πτυχιακή μου στον υπολογιστή, δεν μπορούσα να θυμηθώ πού ήταν τα γράμματα α, βου ,γου ,δου ,ζου κτλ, και τώρα χάρη στο NOIZ.γρρρρρρρρ! έμαθα μέχρι και με τυφλό σύστημα. ;D ;D Μιλάμε για κοινωνικό έργο!! ;) ΥΓ: Ααα, να θυμηθώ να το χρησιμοποιήσω σαν επιχείρημα, αν σκουρύνουν τα πράγματα ;D ;D Βέβαια, έχω χάσει κάτι εκκρεμότητες για χάριν του NOIZ ::) ::) Αστα!!! ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Εγω παλι ειχα κατι πονους και φυγανε :) :) :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Εγω έχω πάρει 2 πόντους μπόι από όταν έγινα μέλος στο ΝΟΙΖ! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Εγω έχω πάρει 2 πόντους μπόι από όταν έγινα μέλος στο ΝΟΙΖ! :) Με το κάρμα πάει? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Εγώ παρότι κατέχω την αρχαία τέχνη του μπεντςςς δεν έχω πάρει τίποτα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση