Προς το περιεχόμενο

Πάλι σε αυτή την κίτρινη σελίδα;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, το NOIZ μας έχει πάρει τα μυαλά!!

Προχθές έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει χαριτολογώντας:

"Πάλι σε αυτή την κίτρινη σελίδα είσαι; Μα καλά τι γράφεις τη μισή μέρα;"  ;D ;D

NOIZ και ξερό ψωμί!!!

;D ;D ;D ;D

Your Ear Rulez!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, το NOIZ μας έχει πάρει τα μυαλά!!

Προχθές έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει χαριτολογώντας:

"Πάλι σε αυτή την κίτρινη σελίδα είσαι; Μα καλά τι γράφεις τη μισή μέρα;"  ;D ;D

NOIZ και ξερό ψωμί!!!

;D ;D ;D ;D

Προσπάθησε να την πείσεις ότι είναι κάτι ύποπτο, κάποια αίρεση ή πολιτική οργάνωση. Μετά από λίγες ημέρες πες της ότι δεν πρέπει να το αναφέρει ποτέ σε κανέναν, χωρίς να της παράσχεις περισσότερες διευκρινήσεις. Μετά από λίγες μέρες πες της ότι όταν είστε μόνοι, θα ήθελες να σε φωνάζει "Θησέα", πάλι χωρίς εξηγήσεις. Λίγες μέρες αργότερα, αγόρασε ένα χέλι και πες της να το αφήσει να αποξηραθεί στο μπαλκόνι. Λίγες μέρες μετά, γύρνα στο σπίτι έχοντας αγοράσει ένα πεντόκιλο ατλακόλ και επέμεινε ότι πρέπει να μείνει για λίγες ημέρες στη μπανιέρα. Μετά... εδώ θα είμαστε. !!!

:)

Mea Culpa

Ένα απόγευμα το Μαράκι είχε απηυδήσει με το κλάκα-κλούκα του πληκτρολογίου, οπότε σε ανύποπτο χρόνο μου ξεφουρνίζει την ατάκα-δηλητήριο:

"Τουλάχιστον αυτοί ξέρουν να παίζουν;"

Τί της απαντάς τώρα; Πώς να της πεις ότι "αυτοί" έχουν φάει τα ΩΔΕΙΑ με το κουτάλι; Πόση αυτοδίδακτη μαγκιά να πουλήσεις;

Κατάπτωσις... 8)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Ένα απόγευμα το Μαράκι είχε απηυδήσει με το κλάκα-κλούκα του πληκτρολογίου, οπότε σε ανύποπτο χρόνο μου ξεφουρνίζει την ατάκα-δηλητήριο:

Τί της απαντάς τώρα;

Ότι δεν ξέρουν, αλλά τουλάχιστον μερικοί σώζονται γιατί έχουν την Ακατανόμαστη...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Oι "κανοντες κουμμαντο" παρακαλουνται να φτιαξουν ενα αλλο skin και καλα μουφα, κοκκινο ας πουμε η ροζουλι ετσι ωστε οι γυναικε να μην καταλαβαινουν οτι ειμαστε μεσα στο Noiz.....

Make me fries...

Αυτή η ερώτηση του Μαρακίου είναι διφορούμενη...

1η εκδοχή:

Καλά εσύ Γιαννάκη μου, ξέρεις να παίζεις κιθάρα μια χαρά και χαλάλι σου που κάποιες από τις διαθέσιμες ώρες σου τις "τρως" στο κίτρινο site. Αυτοί ξέρουν να παίζουν;

2η εκδοχή:

Βρε αχαΐρευτε...αντί να χαζεύεις στο κίτρινο site όλο σου τον ελεύθερο χρόνο, δε κάθεσαι να μελετήσεις λίγο κιθάρα;

Τουλάχιστον οι υπόλοιποι που γράφουν σ'αυτό το κινεζο-site, ξέρουν να παίζουν;

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Αυτή η ερώτηση του Μαρακίου είναι διφορούμενη...

1η εκδοχή:

Καλά εσύ Γιαννάκη μου, ξέρεις να παίζεις κιθάρα μια χαρά και χαλάλι σου που κάποιες από τις διαθέσιμες ώρες σου τις "τρως" στο κίτρινο site. Αυτοί ξέρουν να παίζουν;

2η εκδοχή:

Βρε αχαΐρευτε...αντί να χαζεύεις στο κίτρινο site όλο σου τον ελεύθερο χρόνο, δε κάθεσαι να μελετήσεις λίγο κιθάρα;

Τουλάχιστον οι υπόλοιποι που γράφουν σ'αυτό το κινεζο-site, ξέρουν να παίζουν;

3η εκδοχή:

Εμ δεν έρχεσαι στο κρεβατάκι μας, εμ ρεύεσαι δυο ώρες αυτό το ρημαδοκεμπάπ, εμ μας έσπασες τα νεύρα με το βρωμοNoiz. Απόψε θα κοιμηθείς στη μπανιέρα.

Παλιοκερατά, χάλασες και την πλάστιγγα.

Ωραία υπογραφή ρε. :P

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

τπτ απ όλα αυτα δεν πρέπει να γίνει.Ο yamethoylinos αμα βάλει καμμιά διαφήμιση για το hondos center κ κανα popup με κουπόνια εκπτωτικά για το zara τελείωσε το πρόβλημα

Oι "κανοντες κουμμαντο" παρακαλουνται να φτιαξουν ενα αλλο skin και καλα μουφα, κοκκινο ας πουμε η ροζουλι ετσι ωστε οι γυναικε να μην καταλαβαινουν οτι ειμαστε μεσα στο Noiz.....

Ναι... ειδικά με μαύρο και ροζ θα είναι σίγουρες ότι βλέπουμε πορνό.. Ξανασκέψου το....

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου