fatalv Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Enjoy :-[ :-\ :'( :'( :'( :'(σνιφ σνιφ... Α ρε μάγκες απίστευτα πρέπει να ήταν... Τι κατάρα είναι αυτή, ρε παιδί μου, να μην μπορούμε να παρευρεθούμε ούτε σε μία Μπυροποσία... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2008 Enjoy ζηλεύωωωωω....... :-[ :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Να'μαι και'γω... Καλα ρε Jase κάνεις τέτοιο βιντεάκι και δεν ειδοποιείς να παρατήσω για λίγο το όργανα της τάξης και να μας χαζέψω να πίνουμε-τρώμε κλπ... Ντροπή, ντροπή... Σα να περνάς με πορτοκαλί ένα πράμα... Για άλλη μια φορά ήταν όλα πολύ ωραία, με δυνατές παρουσίες, κρίμα που ήμουν ξενερωμένος με αυτό που μου έτυχε ενώ ερχόμουν και δεν ήμουν σε θέση να ξεδιπλώσω το ταλέντο μου στη λογοδιάρροια. Για την ιστορία, μετά από παρακάλια επι παρακαλίων, μου παραχώρησαν τις πινακίδες μόνο, αλλά όχι την άδεια κυκλοφορίας ούτε το δίπλωμα... ??? Το πως μπορώ να κυκλοφορήσω νόμιμα μην έχοντας τα παραπάνω, άγνωστον... Συνεχίσω τις προσπάθειες πάντως με σθένος και αισιοδοξία. Α! Και είμαι και κατα μία σε ευρώ φτωχότερος... >:( Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Πω πω...Κρίμα που δεν μπορούσα να είμαι εκεί... Είχα "υπηρεσία" στο Βόλο και έχασα τη νυχτερινή εκπαίδευση στο μπυροπίν-ing...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Sorry ειχε καποιες παρενεργειες το προηγουμενο ποστ Παντως το κατεβασα αν θελετε να πως 1) κανεις copy to embed στο notepad πχ καπως ετσι <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" κτλ κτλ οπιαρεις μονο το παρακατω σημειο μεταξυ των "" οπως κατωθι μονοαυτο http://www.yοutube.cοm/v/_zqagkEpPjs&hl=en&fs=1 και το κανεις paste στη γραμμη του explorer θα σε βγαλει σε μια μεγαλη οθονη του ιδιου video. Τωρα πας στη γραμμη του explorer που αρχιζει καπως ετσι http://www.yοutube.com/swf/l.swf?video_id= ktl κτλ κτλ..... θα πας και θα αντικαταστησεις το swf/l.swf με τη φραση get_video και θα δειχνει καπως ετσι http://www.youtube.com/get_videο?video_id= ktl κτλ κτλ..... Αφου τα κανεις ολα αυτα, πατας το enter και θα σε ρωτησει να το σωσει στην επιφανεια εργασιας ως ενα αρχειο ονόματι get_video Αυτο το σωζεις οπως προτεινει , αλλα μονο του δεν παιζει. Το μετατρεπεις με εναν video converter se avi . και μετα παιζει. Εγω πχ χρησημοποιω τον ΙmTOO 3GP Video Converter Ελπιζω να βοηθησα. Ετσι κατεβαζεις οποιοδηποτε video απο το you tube την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Hi guys! Είμαι στην Πάτρα και δεν είχα ευκαιρία να κάτσω αρκετή ώρα στο νετ να γράψω. Χάρηκα που σας άρεσε το βιντεάκι είναι η πρώτη φορά που έφτιαξα κάτι τέτοιο και το έκανα στα γρήγορα να προλάβω. Θα ανεβάσω τις φωτογραφίες και μια λίγο πιο σενιαρισμένη έκδοση του κλιπ μόλις επιστρέψω Αθήνα. Σούπερ παρέα στη Μπυροποσία #6 8) Άντε Vrass κάτι είναι και οι πινακίδες, στην επόμενη Μπυροποσία έρχεσαι επιβάτης οπωσδήποτε ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2008 Άντε Vrass κάτι είναι και οι πινακίδες, στην επόμενη Μπυροποσία έρχεσαι επιβάτης οπωσδήποτε ;) Ωραία! Εκλεισε! Θα μπορώ να πιω και ασύστολα! ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση