Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, τώρα είδα και το μήνυμα στο κινητό. Δεν πειράζει παίδες, όπως βλέπετε Μπυροποσίες γίνονται άφθονες και θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Μέχρι τώρα έχουμε: harilatron Earendil Alchemist bloody_sunday Jasemeister Περιμένω και Vrass. Άντε οι λοιποί μη βαριέστε! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Και όπως είπαμε: Μην ξεχνάτε τα πμ στον τελετάρχη. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 θα έρθω με blue. επειδή έχουμε ταξίδι-α μπορεί να αργήσουμε λιγάκι, αλλά φαντάζομαι θα βρεθεί μια στάλα μπύρας και για μας... τα λέμε από κοντά λοιπόν! > ακολουθεί πμ για τo προβλεπώμενο τυπικό... ;) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Θα κλάψουνε μανούλες... ;D Φέρτε φωτ. μηχανές οι έχοντες! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Θα προσπαθήσω κι εγώ. Θα υπάρξει πρόβλημα με την επιστροφή βρε παιδί μου. Η αποσταση μεγάλη και στόχος αλκοτεστ. Πως σου ξέφυγε Τελετάρχη μου... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Με τιμάτε, ευχαριστώ! Αρχηγέ το κάτα δύναμην την τελευταία στιγμή, μου ζήτησε θάλασσα απεγνωσμένα ο φίλτατος bloody_sunday σαν ξενιτεμένος που είναι :) Παίδες εγώ κατεβαίνω από Μαρούσι και θα πάρω τον bloody από τον σταθμό της Εθνικής Άμυνας στις 9:30, μπορώ να πάρω άλλα 2 άτομα αλλά ας με ειδοποιήσουν εγκαίρως. Επίσης ισχύει για το γυρισμό, θα πιω μέσα στα επιτρεπτά όρια λόγω αμυγδαλίτιδας.... :( cu there! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2008 Dudes ξεκινάω τα λέμε με φόντο τη θάλασσα και τη μπύρα ανά χείρας. Εννοείται θα αναλύσουμε ΕΚΤΕΝΩΣ κατά πόσο οι Τοκάι είναι καλύτερες/χειρότερες από τις Γκίμπσον όπως επίσης θα λύσουμε το μυστήριο του ποιός παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ ;D :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 ήθελα να κάνω το 200οστό πόστ μου και νομίζω ΑΥΤΗ είναι η κατάλληλη στιγμή! μόλις επέστρεψα από την #6#μπυροποσία που ήταν σούπερ! φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε και εις ανώτερα! περιμένουμε τις φωτογραφίες!!! 200ποστς!!! ΟΥΩΡΤΣΞΞξξξξ...ξ 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2008 Πλάκα είχε. :) - Αν δεν ήταν και αυτός ο γλύφτης ο blue..... - Παρίστατο και ο aback. Χρειάστηκε να κλειδωθούν 2-3 συζητήσεις. - Κάποιος θα πηγαίνει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για λίγο καιρό. - O Earendil τρώει σαν πουλάκι. Αρκετά με τους γρίφους. Περιμένουμε photos. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση