kontras Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το myspace μου και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σε μια φάση το myspace έβγαινε στα ισπανικά. Οκ έφτιαξε. Αλλά όταν έφτιαξε παρουσιάστηκε το εξής. Όταν μπαίνω στον λογαριασμό μου, δεν φαίνονται οι φίλοι μου (έχει μόνο 3, ενώ το κανονικό προφίλ έχει 128), ούτε τα comments, ούτε τίποτα. Το αστείο είναι ότι αν πάει κανείς στο προφίλ μου κανονικά (www.myspace.com/κλπ κλπ) βγαίνει κανονικά το παλιό.... Εστειλα και mail στο myspace, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούμε να συννενοηθούμε, καθώς μου έστειλαν απάντηση πώς να μην λαμβάνω email notifications 8) 8) Μήπως έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο ζήτημα; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Tι σπαστικη ηλιθιότητα αυτο με τα ισπανικά. Μου έσπασε τα νεύρα. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μετακόμισα στο Myspace UK και άντε γειά προβλήματα. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Εμενα αυτο με το λατινοαμερικανικο μου γινοτανε αμα πηγαινα στο myspace μεσω google. Απο τον σελιδοδεικτη που ειχα πηγαινε στο uk που και ειμαι δηλωμενος και χρησιμοποιω........ What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Εγώ πάλι μόλις έκανα login η γλώσσα επανερχόταν στην σωστή You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Εντάξει όλα αυτά, με το ζήτημα του προφίλ, έχετε ακούσει τίποτα; Εννοώ άλλα να δείχνει στο κανονικό προφίλ και εντελώς άλλα στο Home; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Eγω δεν μπορω να καταλάβω πως του ήρθε να με βγάλει female. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Eγω δεν μπορω να καταλάβω πως του ήρθε να με βγάλει female. Ολοι οι artists εμφανιζονται σαν female και 100+ χρονων, και αυτο οφειλεται στον τροπο με τον οποιον δουλευει το database τους. Μετα τις τελευταιες αλλαγες που εγιναν στο myspace, μπορεις επιτελους να τα αλλαξεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Ολοι οι artists εμφανιζονται σαν female και 100+ χρονων, και αυτο οφειλεται στον τροπο με τον οποιον δουλευει το database τους. Μετα τις τελευταιες αλλαγες που εγιναν στο myspace, μπορεις επιτελους να τα αλλαξεις. :) πες μου πως ρε τζακουλη γιατί βαριέμαι να ψάχνω. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Στην καινουρια μπαρα που προστεθηκε ( μπλε) επιλεγεις -> Profile -> Edit profile και σου εμφανιζει ολες τις επιλογες που εχει ενας απλος user. Πας -> Basic Info και αλλαζεις Gender και Date of birth. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Στην καινουρια μπαρα που προστεθηκε ( μπλε) επιλεγεις -> Profile -> Edit profile και σου εμφανιζει ολες τις επιλογες που εχει ενας απλος user. Πας -> Basic Info και αλλαζεις Gender και Date of birth. :D χιλια ευχαριστώ www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση