Vrass Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Βασικά μην κολλάτε στα νούμερα που αφορούν zoom & megapixels. Οπως ειπώθηκε και πιο πριν είναι απλά κάποιες παράμετροι μιας αρκετά πολύπλοκης εξίσωσης. Τώρα το τι θα επιλέξει ο καθένας είναι κάτι το πολύ σχετικό (κλασσικά...) και έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του, το πόσο σκοπεύει να εμβαθύνει και βέβαια το πόσα λεφτά είναι διατεθειμένος να δώσει. Για κάποιον που αρχίζει πάντως, πιστεύω ότι κάποια compact από τη σειρά Α της canon είναι μια χαρα λύση. Και μικρούλες είναι, και εύχρηστες και δίνουν τη δυνατοτητα να παραμετροποιήσεις διάφραγμα-ταχύτητα-ευαισθησία στη manual λαιτουργία ώστε, αμα θες, να παίξεις και λίγο παραπάνω. Αμα βεβαια αρχίσεις να το ψάχνεις πιο πολύ, θα βρεις κάποια στιγμή τα όριά της αλλά και τότε δίνει περιθώρια να παίξεις.. Να μερικές που έχω βγάλει με μια τετοια... Χωρίς photoshop και λοιπά κόλπα εννοείται... Κώστα, περίεργο μου φαίνεται να μην έχει επιλογή για ασπρόμαυρο η φωτογραφική σου. Είναι από τα πιο στάνταρ, μαζί με το σέπια. Η δική μου το έχει μέσα σε κάποιο τελειωμένο υπομενού. Ψάξε καλύτερα. Ποια μηχανή εχεις? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Μια φτηνή jaga 5.1 έχω (μη γελάτε ρε), η οποία βγάζει ωραίες φωτό μεν (πρόσφατα έβαλα γυαλάκια σε μια sony) αλλά επιλογή για ρετρό φάσης ντεν έκει. Σιτ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση