exarhos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 ωραια. :) εγω κανω συνηθως λουστρα σε natural (με προεργασια γομαλακα η ανυλινη) τωρα δοκιμαζω μια με laka surf green και λουστρο και αν και θα χρειαστεις λιγο σχετικα χρωμα βγαινει σε 1κιλου μολις το πηρα μαζι με τον διαλυτη 16ε αφου ξυθει καλα (σε φυσικο χρωμα πρεπει να ειναι τελεια ξυμενο γιατι αλλιως αφου μπει το τελικο λουστρο θα φαινονται ολες οι γρατσουνιες). δυο τροποι που δουλευω ειναι οι εξης: 1.ΛΟΥΣΤΡΟ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ-ΒΑΨΙΜΟ ΜΕ ΛΑΔΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ 2.ΧΡΩΜΑ ΛΑΚΑ 3.ΛΟΥΣΤΡΟ NITRO Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ 4.ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΑΛΟΙΦΕΣ 1.ΛΑΔΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ 2.ΓΟΜΑΛΑΚΑ Η ΑΝΥΛΙΝΗ 6-10 ΧΕΡΙΑ 3.ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΑΛΟΙΦΕΣ (σε αυτη τη περιπτωση δεν θα χρειαστεις πιστολι) Αν τελος θελεις να ρελικαρεις μερικα σημεια και να φαινεται το ξυλο αφου τσεκαρεις τα 'καλα΄ σημεια και ξυσεις την επιφανεια πανω σε αυτα τα περνας με ενα χερι λαδι εμποτισμου και τονιζονται τα νερα. ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Ok, θα εφοδιαστώ με τα κατάλληλα και τώρα στις διακοπές θα έχω με κάτι να ασχολούμαι. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 αυτα τα "πλαστικα" χρωματα για να βγουν θελουν ...χειροβομβιδα! εγω θα ελεγα να φορτωσεις στο τριβειο κανα 80αρι γυαλοχαρτο για τα "χοντρα" (προσοχη στα contours) και μετα κατεβαινε νουμερα... Αν ειναι basswood (φλαμουρια) θα εχει κι ενα κιλο μπογια/filler/undercoat μεσα στα grains του ξυλου. To πολυ-πολυ βγαλε μονο τα layers του μαυρου και ξαναβαψε απο πανω. Καποιοι χρησιμοποιουν φλογιστρο, αλλα.... πιθανον να το "καψαλισεις" λιγο (εως πολυ...) Και τοτε, αντιο clear! :'( Αν το βγαλεις ολο (με σκοπο να πας οντως για natural) να εισαι προετοιμασμενος να σου "πιει" πολυ. Συνηθως basswood και clear δεν συμβαδιζουν λογω της φυσης του ξυλου. Βαλε καποιο stain να του αλλαξεις τον τονο (πιθανον να εχει πρασινωπες κηλιδες η γραμμες) και μετα ριξε το clear απο πανω. Εγω παντως βαφω με νερολακα. Σιγουρα οχι τοσο ανθεκτικη σε "τσαμπουκαδες" οσο ενα πλαστικο η ενα νιτρο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δεν θέλω να το "ποτίσω" τόσο πολύ, θέλω να έχει την "ματ" υφη. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δες τι εννοω.. Αυτη ειναι μια πρωην fender που εφυγε το χρωμα και εγινε η διαδικασια 1 με λαδι εμποτισμου και λουστρο. ;) Δυστηχως την πουλησα ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Συνηθως basswood και clear δεν συμβαδιζουν λογω της φυσης του ξυλου +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Εντυπωσιακή η φεντερ έξαρχε!!! ¨ομως εγώ δεν θέλω να γυαλίζει έτσι, θάλω να είναι ματ, να έχει την αίσθηση του άβαφου. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Εγώ θέλω να την κάνω κάπως έτσι.. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Εντυπωσιακή η φεντερ έξαρχε!!! ¨ομως εγώ δεν θέλω να γυαλίζει έτσι, θάλω να είναι ματ, να έχει την αίσθηση του άβαφου. No prob :) Να το διδυμο αδερφακι της. Διαδικασια 2 Απλα εβαλα λιγες στρωσεις ανυλινης και η φωτο την αδικει. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Α μπράβο, έτσι θέλω να την κάνω, χωρίς "πέτσα" [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση