Προς το περιεχόμενο

barber pedals

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και εκανα ενα γρηγορο ψαξιμο δν βρηκα ενα ολοκληρωμενο thread για αυτα τα πεταλακια...

μολισ μου ηρθαν  το eq kai to tone press ( equaliser kai compressor αντιστοιχα....) δυστυχως μεσα ηχογραφησης δν εχω για να καταλαβετε τι ακουσαν τα αυτακια μου... ;D

ειδικα αυτος ο κομπρεσσορας ειναι  ;) .... μπορει να ειμαι και εντελως αμπαλος  :P, αλλα στα αυτια μου ειναι χιλιομετρα μακρια απο t-rex και keeley που εχω ακουσει....τωρα για του jam δν ξερω,δν εχω ακουσει.... :-\

και οι τιμες τους πλεον με τη διαφορα δολλαριου - ευρω.....? αστειες!!! ( μαλλον τα φερνει και ελλαδα ο κουρμπης αποτι διαβασα εδω αλλα δν εχω ιδεα απο τιμες....κατευθειαν απεξω τα πηρα...)

απλως θεωρησα οτι πρεπει να υπαρχει εδω μεσα ενα ολοκληρωμενο τοπικ για αυτα τα πεταλακια...οποτε εκανα την αρχη, συνεχιστε..... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας στην κατοχή μου τα...Direct Drive ss  και  LTD Silver έχω να πω ότι είναι ίσως τα overdrives με το καλύτερο tone control knob.

Usefull απο το 0 έως και το 10!!... :)

Για τον κομπρέσσορα δεν έχω πει τίποτα εδώ (για τα άλλα Barber έχω). Είναι πανάκριβος αλλά απίστευτος. Γκαζώνω για αυτόν εδώ και πολλούς μήνες. Ο μόνος σε μορφή πεταλιού που του πάει κόντρα είναι ο λαμπάτος Black Finger της Electroharmonix (τον οποίον δεν θα έπαιρνα γιατί είναι τεράστιος και γιατί δεν θέλω λαμπάτο κομπρέσσορα λόγω πιθανής εισαγωγής hum). Του Jam δεν έχω δοκιμάσει κανέναν.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Για τον κομπρέσσορα δεν έχω πει τίποτα εδώ (για τα άλλα Barber έχω). Είναι πανάκριβος αλλά απίστευτος. Γκαζώνω για αυτόν εδώ και πολλούς μήνες. Ο μόνος σε μορφή πεταλιού που του πάει κόντρα είναι ο λαμπάτος Black Finger της Electroharmonix (τον οποίον δεν θα έπαιρνα γιατί είναι τεράστιος και γιατί δεν θέλω λαμπάτο κομπρέσσορα λόγω πιθανής εισαγωγής hum). Του Jam δεν έχω δοκιμάσει κανέναν.

εεε οοοοοοοοοχι και ακριβος....καπου στα 110 Ε βγαινει( χοντρικα...)... 

Έχοντας στην κατοχή μου τα...Direct Drive ss  και  LTD Silver έχω να πω ότι είναι ίσως τα overdrives με το καλύτερο tone control knob.

Usefull απο το 0 έως και το 10!!... :)

πες κατι παραπανω και εσυ βρε.... ετσι να τα εκθιαζουμε κιολασ!!! (καλα μονο εγω εχω ξετρελαθει με τα barber ?? :D )

O compressor με σημερινη ισοτιμια εχει 149.95 USD = 95.2063 EUR, πολυ καλη τιμη για την ποιοτητα του πεταλιου. Εγω εχω τα Tone Press & Direct Drive, και τα δυο ειναι πολυ καλα. Στο δικο μου setup ο compressor με ολα τα controls στο τερμα εχει μηδενικο θορυβο, το οποιο ειναι εντυπωσιακο για compressor. Γενικα αυτο το πεταλι ειναι διαφανο και αθορυβο, κανει πολυ δουλεια και το καταλαβαινεις μονο οταν το κλεισεις. Ο Κουρμπης φερνει ολη τη σειρα του Barber και εχει απο τις καλυτερες ευρωπαικες τιμες. Λογικο ειναι βεβαια στην αμερικη να ειναι φθηνοτερα.

Ενα βιντεο με Tone Press, μαζι με αλλα ωραια πραγματα... :)

Απο τα καλύτερα "μυστικά" της αγοράς ο Barber. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, και χωρίς ούτε ένα μέτριο προϊόν στην γκάμα του.

Leo got it right the first time

Πραγματικά, όταν με ρωτάνε πια για ένα ωραίο comp/od/dist, δεν σκαλίζω καν τη μνήμη μου για μπουτίκες και αντίκες, συνιστώ κατευθείαν Barber που συν τοις άλλοις, βρίσκονται και σχετικά εύκολα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

πες κατι παραπανω και εσυ βρε.... ετσι να τα εκθιαζουμε κιολασ!!! (καλα μονο εγω εχω ξετρελαθει με τα barber ?? :D )

OK!... ;)

1.Clean

2.Barber ltd silver overdrive

3.Barber direct drive ss

4.Both Barbers together

(όλα σε bridge humbucker)

Sorry για το sloppy παίξιμο σε μερικά σημεία..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου