fleamail Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Tώρα τι ζόρι τραβάτε μερικοί? Ζήτησε κανείς να μας πείτε την άποψη σας για τους Radiohead? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Καλά ντε, μη βαράς, κι εμένα μου αρέσουν, απλά έκανα ένα σχολιάκι στο post του Wow!... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fotonios Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Tώρα τι ζόρι τραβάτε μερικοί? Ζήτησε κανείς να μας πείτε την άποψη σας για τους Radiohead? Σωστός Προφανώς ο synthakias έψαχνε αφορμή να ασχοληθούμε με τις π@#!$%ριές που γράφει και τα κατάφερε για 2 ποστ, άντε και το δικό μου 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 οντως η ενταση ηταν αρκετα χαμηλη, δε ξερω γιατι.. isvw epeidh εχει εφαρνμοστει ενας καινουργιος νομος που δεν επιτρεπει εντασεις ανω των 80db απο το staff. Οποτε υποθετω σ'αθτη τη περιπτωση το staff ειναι ο front of house engineer... anyway οσο για το 'ηλεκτρονικη' δε θελω να μπω σε αυτη τη διαδικασια αλλα γενικα δουλεουν αρκετα και με καποια modular synths (απο analog systems αν δε κανω λαθος) και με Max/msp... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Ε.. και εσύ... παίζει κανείς ηλεκτρονική μουσική στις μέρες μας, ώστε να τίθεται θέμα να την παίζουν και οι Radiohead ; Τι είναι ηλεκτρονική μουσική σήμερα; Ποιος την παίζει; :) σε ποιον πλανητη ζεις εσυ??? Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 σε ποιον πλανητη ζεις εσυ??? Κάτι πιο εμπεριστατωμένο; :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 autechre,fsol, boards of canada, aphex twin, venetian snares, gridlock,biosphere, jega, squarepusher,....αυτα μου ερχονται τωρα. copy-paste στα ψαχτηρια και βλεπεις..... Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 cylob, alva noto, pansonic, arpanet, Dopplereffekt, murkof, etc.... μην ανοιγετε τετοια συζητηση. Οπως η ακουστικη λεγεται ακοθστικη γιατι χρησημοπει ακουστικα οργανα και την παιζει οποιος παπαρας θελει, ετσι και λεγεται η ηλεκτρονικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 α... εντάξει... τα 3/4 από αυτούς τους ξέρω... έλεγα για τίποτε εντελώς σημερινό... αλλά με κάλυψες ούτως ή άλλως - για την ιστορία, προφανώς οι Radiohead δεν έχουν καμία σχέση με αυτά..! Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 έλεγα για τίποτε εντελώς σημερινό... και τα εντελως σημερινα ηλεκτονικη μουσικη ειναι, ειτε μας αρεσει ειτε οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση