fatalv Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Tους είδα στο Μιλανο. Απίστευτα ολοκληρωμένο γκρουπ και στα live του! Είχαν ένα καταπληκτικό show με layser και βίντεο που σε καθήλωνε. Oρίστε το Weird Fishes/Arpeggios: [flash=200,200] ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 H μόνη ένσταση μου πάντως έχει να κάνει με την ένταση τους, ήταν υπερβολικά χαμηλά τουλάχιστον για τα δεδομένα τόσο μεγάλου πάρκου με τόσο κόσμο. Σε σημείο που μιλούσες άνετα με τον δίπλα σου χωρίς να φωνάζεις καν. Ίσως φταίνε οι οικολογικές τους ανησυχίες και το γεγονός ότι ταξιδεύουν με λιγότερο εξοπλισμό (μόλις 12 κιθάρες ::) ;D) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 ΧΑΧΑΧΑ!!! ;D Και σε εμάς μπορούσες να παρατηρήσεις μια ένταση λιγότερη από το σύνηθες. :) Αλλά θα σου πω το εξής: Σε μια Arena Civica ασφυχτικά γεμάτη (περί τα 50.000 άτομα και εκεί) η ένταση που είχαν ήταν ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για να ακούσεις άνετα και ευχάριστα μια συναυλία 2 ωρών και 15 λεπτών. Στο τέλος έφευγες με το κεφάλι στη θέση του και όχι με 15 σφυριά να σε κοπανάνε. τώρα βέβαια στο Λονδίνο δεν γνωρίζω και από αυτό που λες μάλλον σιγά ήταν. ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Άλλο όμως σε arena και άλλο σε πάρκο... ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-synthakias Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 τυχερακηδες, ειδατε τους radiohead live?!!! ...που ο τραγουδιστης τους κανει σαν μια κλαψιαρα-αρρωστημενη-κοτα? ...που ολα του τα τραγουδια ειναι ΑΟΥ ..ΑΟΥ.. ΑΟΥ...ΚΛΑΨ..ΚΛΑΨ ..? ...με αμεσες επιρροες απ το ψυχιατρειο που δουλευε? ...θα μπορουσε ανετα αν δεν εκανε καριερα στο τραγουδι, να κανει στο ψυχιατρειο(σα τροφιμος) ...ποσο σας ζηλευω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Συνθάκια μου, γλυκό μου αρθρωτό εξάποδο, με σένα η επιστήμη όχι μόνο σηκώνει τα χέρια ψηλά αλλά κομματιάζει με στομωμένο πριόνι όλη της την οικογένεια, τους τρώει σε καρπάτσιο με σως τρούφας και μετά αυτοκτονεί. Αν συνεχίσεις έτσι, σε βλέπω να εκπαραθυρώνεσαι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 ...που ο τραγουδιστης τους κανει σαν μια κλαψιαρα-αρρωστημενη-κοτα? synthakia, συνήθως γράφεις ανοησίες, αλλά εδώ σε παραδέχομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Εμένα γιατί το συγκεκριμένο συγκρότημα με αφήνει παγερά αδιάφορο; Κάποια στιγμή μου είχε πει κάποιος φίλος μου ότι το OK Computer είναι από τα καλύτερα ηλεκτρονικά album όλων των εποχών. Το άκουσα, αλλά δεν... Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως σχετίζονται οι Radiohead με την ηλεκτρονική μουσική ή να με παραπέμψει σε κάποια δουλειά τους που να είναι όντως ηλεκτρονική και όχι κατά φαντασία ηλεκτρονική; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως σχετίζονται οι Radiohead με την ηλεκτρονική μουσική ή να με παραπέμψει σε κάποια δουλειά τους που να είναι όντως ηλεκτρονική και όχι κατά φαντασία ηλεκτρονική; ::) Ε.. και εσύ... παίζει κανείς ηλεκτρονική μουσική στις μέρες μας, ώστε να τίθεται θέμα να την παίζουν και οι Radiohead ; Τι είναι ηλεκτρονική μουσική σήμερα; Ποιος την παίζει; :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Ε.. και εσύ... παίζει κανείς ηλεκτρονική μουσική στις μέρες μας, ώστε να τίθεται θέμα να την παίζουν και οι Radiohead ; Τι είναι ηλεκτρονική μουσική σήμερα; Ποιος την παίζει; :) Που είναι οι ένδοξες μέρες των Kraftwerk... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση